Dolar 32,3072
Euro 34,6552
Altın 2.409,24
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

TERME’YE YAKIŞACAK

Samsun’un Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ihaleye çıkardıkları yeni ve modern kapalı pazar yerinin ilçenin ekonomisine ve gelişimine büyük katkı sağlayacağını söyledi

TERME’YE YAKIŞACAK
REKLAM ALANI
12 Ocak 2024 18:34 | Son Güncellenme: 12 Ocak 2024 18:36

Samsun’da, Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçenin kalbinde yer alan ve uzun yıllardır hizmet veren eski pazar yerinin yerini alacak modern ve fonksiyonel bir kapalı pazar yerinin inşa edileceğini duyurdu. Başkan Kılıç, “Mevcut pazar yeri, ne yazık ki şehir merkezindeki trafik için büyük bir sıkıntıydı. Yoğun kar yağışları ve geçtiğimiz yazın yaşanan sel felaketi, bu yapıyı artık kullanılamaz hale getirdi. Bu durum, uzmanlar tarafından yapılan iki ayrı inceleme ile de teyit edildi” dedi.

İHALESİ EN YÜKSEK PROJE
Eski pazar yerinin kullanılamayacak durumda olmasını Terme için fırsata dönüştürmek için harekete geçtiklerini belirten Başkan Kılıç, “Şimdi, Kocaman Caddesi’nin hemen yanında, Bulvar Yolu’nun üzerinde, herkesin rahatlıkla erişebileceği, müthiş bir pazar yeri inşa ediyoruz. Bu, Terme Belediyesi olarak gerçekleştireceğimiz en büyük projelerden biri olacak. Yaklaşık 5 dönüm kapalı alanı kapsayan bu proje, özellikle köy ürünleri satan kadınlarımız, analarımız, bacılarımız için de büyük bir kolaylık sağlayacak. Artık onlar yağmurda veya güneş altında ürünlerini satmak zorunda kalmayacak” ifadelerini kullandı.

‘TERME’YE DEĞER KATACAK’
Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, önümüzdeki günlerde ihalesi gerçekleştirilecek yeni kapalı pazarın Terme’ye değer katacağını belirterek, “Bu yeni pazar yerimiz, aynı zamanda 350 araçlık geniş bir otoparka ve çeşitli ulaşım seçeneklerine sahip olacak. Çarşamba, Ünye ve diğer bölgelerden gelen vatandaşlarımız, şehir trafiğine girmeden rahatça pazar yerine ulaşabilecek. Bu proje, şehrimizin gelecek 50 yılını şekillendirecek ve ilçemize büyük bir değer katacak” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.