Dolar 32,5854
Euro 34,7959
Altın 2.511,26
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 22°C
Sal 22°C

‘TEŞEKKÜRLER SAMSUN!..’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, “Samsun, Cumhuriyet Meydanı’ndan gereken mesajı verdi. Cumhurbaşkanımızı bağrına basan hemşehrilerime teşekkür ediyorum” dedi

‘TEŞEKKÜRLER SAMSUN!..’
REKLAM ALANI
5 Mayıs 2023 16:56

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 4 Mayıs’taki Samsun Mitingi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

‘MUHABBETLE BAĞRINA BASTILAR’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Samsun’da büyük coşkuyla karşıladıklarını ifade eden Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı hemşehrilerimiz sevgiyle karşıladı. Bir dünya lideri olan Sn. Genel Başkanımızı muhabbetle bağrına basan tüm hemşehrilerimize, gençlere, kadınlara, bastonuyla meydanı dolduran amcalara, yüreğinde Recep Tayyip Erdoğan sevgisi büyüten teyzelere ve teşkilat mensuplarımıza yürekten teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

SAMSUN MEYDANINDAN ÖNEMLİ MESAJLAR
Samsun’un Cumhuriyet Meydanı’ndan önemli mesajlar verdiğini aktaran Karaaslan, “Samsun Cumhuriyetimizin 100. yılıyla ilgili vizyonumuza, Türkiye Yüzyılı’na dair kararlı bir mesaj verdi. Aziz şehitlerimizin emanetine sahip çıkanlarla, Türkiye’yi ileriye taşıyanlarla, milli ve manevi değerlerimizi koruyanlarla, milletimizin geleceği için çalışanlarla yol yürüdüğünü, tarihte hep olduğu gibi ülkemizin yarınları için öncülük yapmaya, meşaleyi yine en önde taşımaya hazır olduğunu ilan etti.” ifadelerini kullandı.

‘ŞAHLANIŞ DÖNEMİ BAŞLAYACAK’
14 Mayıs seçimlerinin Türkiye Yüzyılı’nın başlangıç seçimi olacağını vurgulayan Karaaslan, “Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın liderliğinde 20 yıldır şehirlerimize, ülkemize ve milletimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Türkiye’nin istiklal ve istikbal mücadelesinde yeni atılımları hayata geçirmek için AK Parti kadroları olarak inancımız tam. Milletimizin 14 Mayıs’taki güçlü desteğiyle Şahlanış Dönemi’ni başlatacağız ve Türkiye’yi her alanda dünyada parmakla gösterilen bir ülke haline getireceğiz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.