Dolar 32,5883
Euro 34,8740
Altın 2.498,94
BİST 9.666,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

TOPRAĞA NEFES OLDULAR!

Kısa adı İSGİD olan İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği, İstanbul’da ‘Samsunlular Ormanı’nı hayata geçirdi

TOPRAĞA NEFES OLDULAR!
REKLAM ALANI
4 Mayıs 2023 16:25

İstanbul’da faaliyet gösteren İstanbul Samsunlu Genç İş İnsanları Derneği(İSGİD) üyeleri, Silivri’de 90 dönümlük bir araziye 10 bin fidan dikti. Samsunlular Ormanı Projesi adı verilen etkinliğe Samsunlular, 7’den 70’e katılım gösterdi.

STARTI, İSGİD BAŞKANI FATİH AŞÇI VERDİ
İSGİD, Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü ve Orman Vakfı ile birlikte yürüttüğü bu projeye, ‘Samsun’da doğan güneş İstanbul’a nefes olsun’ diyerek Genel Başkan Fatih Aşcı’nın videosu ile start vermişti. İstanbul’da ilk proje olma özelliği ile dikkat çeken İstanbul Samsunlular Ormanı etkinliğine, futbol, sanat ve iş dünyasından ünlüler de destek verdi.

‘GÜZEL, ANLAMLI VE DUYGU YÜKLÜ BİR GÜN’
İstanbul Silivri’de büyük bir coşkuyla fidan dikim etkinliği gerçekleştirdiklerini söyleyen Fatih Aşçı, “Bu büyük ve anlamlı organizasyon için büyük bir emek harcayan üyelerimize, katılımcılarımıza ne kadar teşekkür etsem azdır. Hep birlikte güzel, anlamlı ve duygu yüklü bir gün geçirdik” dedi.

KONUKLARA KEŞKEK İKRAMI
SAMKON Genel Başkan Yardımcısı Erol Türkoğlu ve Silivri Orman İşletme Müdürü Murat Çakır’ın da katıldığı etkinlik, Samsun yöresine ait keşkek ikramı ile etkinlik tamamlandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.