Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

TRAFİK CANAVARI!..

Samsun’un Alaçam ilçesinde 16 yaşındaki alkollü çocuğun kullandığı otomobilin çarptığı yaya, olay yerinde hayatını kaybetti

TRAFİK CANAVARI!..
REKLAM ALANI
18 Temmuz 2022 12:44

Samsun-Sinop karayolunda gece 03.30 sıralarında meydana gelen kazada, Samsun istikametine seyir halinde olan ehliyetsiz sürücü S.E.A.’nın (16) kullandığı 28 EP 295 plakalı otomobil, yaya Özkan Ocak’a(45) çarptı. Yaya Özkan Ocak, olay yerinde hayatını kaybetti.


TAM BİR SUÇ MAKİNESİ
İddiaya göre, 50’nin üzerinde suç kaydı bulunan suç makinesi 16 yaşındaki çocuk,kendine göre senaryo yazdı. Otomobili ile geri dönerek olay yerinden başka bir aracın geçmesini beklemeye başladı. Samsun istikametine otomobili ile seyir halinde olan İ.T., yolda bir kişinin yattığını gördü. Üzerinden geçmemek için yolu ortalayan İ.T., yolun sağına çekerek durdu. İ.T’nin kullandığı aracı peşinden takip eden S.E.A., burada İ.T’yi suçlayarak jandarma ve sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince Özkan Ocak’ın hayatını kaybettiği belirlendi.


CEZAEVİNDEN YENİ ÇIKMIŞTI
Jandarma ekiplerini yanıltmaya çalışan S.E.A. yapılan alkol kontrolünde 2,58 promil alkollü olduğu tespit edildi. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan şüpheli, daha sonra suçunu itiraf ederek yayaya kendisinin çarptığını itiraf etti. S.E.A.’nın bir süre önce cezaevinden çıktığı öğrenildi.Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.