Dolar 32,5702
Euro 34,9795
Altın 2.423,87
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Traktörlerle askerlik şubesine gelip Afrin’e gitmek istediler

Samsun’un Atakum ilçesi Kamalı Mahallesi sakinleri, onlarca traktörden ve yüzlerce arabadan oluşan konvoy halinde askerlik şubesine gelerek Afrin’de Mehmetçiğin yanında savaşmak için dilekçe verdiler.

Traktörlerle askerlik şubesine gelip Afrin’e gitmek istediler
REKLAM ALANI
18 Şubat 2018 21:55

Atakum ilçesi Kamalı Mahallesi sakinleri, Afrin’de devam eden Zeytin Dalı Harekatı’na destek vermek için mahallelerinden traktörlere ve otomobillerine binerek, Ankara yolu üzerinden Milli Savunma Bakanlığı Askerlik Şubesi Başkanlığı Şubesine geldi. Yolda metrelerce uzunluğunda konvoy yapan mahalleli, “Reis bizi Afrin’e götür” diye slogan attılar.

“KONVOYDA TRAKTÖRLER DE YER ALDI”: SAMSUN’UN ATAKUM İLÇESİ KAMALI MAHALLESİ SAKİNLERİ, YÜZLERCE ARAÇLIK KONVOY HALİNDE ASKERLİK ŞUBESİNE GELEREK, AFRİN’DE MEHMETÇİĞİN YANINDA SAVAŞMAK İÇİN DİLEKÇE VERDİ. (ERDİ DEMÜR – KENAN AKYÜZ/SAMSUN-İHA)

Mahalle sakinleri, Afrin’de terör örgütleriyle mücadele eden Mehmetçiğe destek olmak için bu konvoyu düzenlediklerini belirterek, 600 kişinin Afrin’e gönüllü gitmek için müracaatta bulunduğunu söylediler.
Yapılan konvoyun ardından askerlik şubesi önüne gelen mahalle sakinleri, 600 kişinin imzası ve kimlik bilgileri bulunduğu dilekçeleri askerlik şubesi komutanına ilettiler

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.