Dolar 32,4837
Euro 34,8581
Altın 2.421,72
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

TRAMVAYDA SAPIK VAR!

Samsun’da tramvayda bir kadını elle taciz ettiği iddiasıyla polis tarafından gözaltına alınan şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı

TRAMVAYDA SAPIK VAR!
REKLAM ALANI
18 Nisan 2023 14:41

Samsun‘un Atakum ilçesinden İlkadım İlçesi istikametine seyir halinde olan tramvayda meydana gelen olayda, N.Ü. adlı kadın, tramvayda yolculuk esnasında bir kişinin elle birkaç kez kendisini taciz ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. N.Ü.’yü taciz ettiği iddiasıyla edilen F.F.G. vatandaşlar tarafından kovalamaca sonucu yakalanarak Gazi Polis Merkezi ekiplerine teslim edildi.

KAÇAN SAPIĞI VATANDAŞ YAKALADI
Mağdur N.Ü. adlı kadın kendisini taciz eden şahıstan şikayetçi olarak, “Tramvayda şahsın sol koluyla kalçama dokunduğunu hissettim. ‘Kusura bakma’ dedi. Daha sonra aynı şey birkaç kez daha olunca taciz ettiğini anladım. Daha sonra şahıs tramvaydan indi. Yanıma bir erkek ve bayan şahıs gelip ‘seni taciz etti, biz gördük’ dediler. Şahıs tramvaya yeniden bindi. Vatandaşlar olayı tramvay istasyonundaki güvenlikçilere haber verdi. Şahıs kaçtı. Bir vatandaş şahsı kovalamaca sonucu yakalayıp polise teslim etti. Şikayetçiyim” dedi.

‘ELİM DEĞMİŞ OLABİLİR’ SAVUNMASI
Polis tarafından gözaltına alınan F.F.G. ise hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, “Tramvay aşırı kalabalıktı. Popom, dizim veya elim N.Ü. adlı kadına değmiş olabilir. Bunu bilerek ve isteyerek yapmadım. Ben elimin veya herhangi bir yerimin değmiş olabileceğini fark etmedim. Suçsuzum” diye konuştu.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Polisteki sorgusunun ardından bugün Samsun Adliyesine sevk edilen F.F.G. çıkarıldığı mahkemece “cinsel taciz” suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.