Dolar 32,4534
Euro 34,7838
Altın 2.439,26
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

TÜRKEŞ’E ANMA…

İlkadım Belediye Meclisi’nin dünkü toplantında 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlandı, MHP’nin kurucusu Alpaslan Türkeş anıldı

TÜRKEŞ’E ANMA…
REKLAM ALANI
5 Nisan 2022 19:38

İlkadım Belediyesi Nisan Ayı Kapanış Meclis Toplantısı, Necattin Demirtaş başkanlığında gerçekleştirildi. Mecliste 5 Nisan Avukatlar Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlandı, MHP’nin kurucusu Alpaslan Türkeş anıldı.

NECATTİN DEMİRTAŞ’TAN KUTLAMA
Toplantı öncesi 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Avukatlık mesleğinin hakkın teslimi ve haklının tespiti odağında özel bir konumu ifade ettiğini belirterek, “Hukuk ve adaletin tesis edilmesinde sorumluluk üstlenen burada bizlerle toplantımıza katılım sağlayan meclis üyesi avukat arkadaşlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

‘BAŞBUĞ, 50 YILA DAMGA VURDU’
Ardında tüm parti grup başkan vekillerinin Avukatlar Günü kutlama mesajları sonrası gündeme geçmeden önce söz alan İYİ Parti Grup Başkan Vekili Talat Eyüpoğlu, “4 Nisan 1997 yılında ebediyete intikal eden merhum Alparslan Türkeş’in 25’İNCİ seney-i devriyesinde rahmet, minnet, saygı ve özlemle anıyorum. Alparslan Türkeş farklı bir isim farklı bir liderdi. Çileli bir ömür geçiren Türk Milletini mutlu ve kutlu kılmak için geçen mücadele hayatı sıkıntılarla doluydu. Cumhuriyetimizin son 50 yıllık dönemeçlerine damgasını vurmuş, ülkücü hareketin lideri, MHP’nin kurucusu, Türk Dünyasının liderinin bir kez daha rahmetle anıyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmalar sonrası 7 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda Fen İşleri’ne araç alımı için 20 bin TL’lik kredi talebi, oy çokluğu ile uygun görülmedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.