Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

Türkiye en güçlü cevabı vermiştir

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, hafta sonu katıldığı Samsun ilçe kongrelerinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu

Türkiye en güçlü cevabı vermiştir
REKLAM ALANI
4 Mart 2018 17:32

Ladik, Vezirköprü, Ayvacık ve Bafra ilçe kongrelerine katılan Karaaslan buralarda yaptığı konuşmada Türkiye’nin terörle mücadele eden tek ülke olarak İslam ile terörü bir tutan algıya en güçlü cevabı verdiğini ifade etti.

 

Karaaslan, “Kahraman Mehmetçiğimiz, devletimizin kararlılığı, milletimizin dua ve destekleriyle sınır ötesinde Afrin’de Zeytin Dalı Harekâtı’nı sürdürüyor. Şimdiye kadar 2 binin üzerinde teröristi etkisiz hale getirdik. Sayıyı takip etmek mümkün değil. Çünkü her an, her dakika değişen bir rakamdan bahsediyoruz. ‘Bugün Afrin’de ne işimiz var?’ diyenlerin ülke, memleket meseleleri ve milletin dilinden anlamadıkları kesindir. Bu kişilerin, ‘2 binden fazla teröristin sınırlarımızın hemen yanı başında ne işi vardır?”  sorusunu sorması gerekmektedir. Biz bugün bir yönüyle ülkemizinsınırlarını korumak için, bir yönüyle vatanından edilmiş mazlum Suriyelileri huzur içinde evlerine dönmesini sağlamak için, bir yönüyle dünya barışına katkı sunmak için son yılların en büyük mücadelesini veriyoruz. Ayrıca tüm bu mücadelenin bir diğer önemli anlamı, İslam ile terörizmi birleştiren ‘teröristler Müslüman’dır, bu eylemleri gerçekleştirenlerin mutlaka İslam ülkeleriyle bir bağı vardır’ algısına en büyük ve güçlü cevabı, bir Müslüman ülke olarak, terörle tek başına mücadele eden Türkiye olarak vermemizdir.” diye konuştu.

 

Kongrelere, Karaaslan’ın yanı sıra Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Milletvekilleri Akif Çağatay Kılıç, Orhan Kırcalı ile AK Parti İl Başkanı Hakan Karaduman, delegeler ve üyeler katıldı.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.