Dolar 32,3690
Euro 34,9519
Altın 2.325,69
BİST 9.095,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

‘Türkiye işgallere boyun eğmez’

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı

‘Türkiye işgallere boyun eğmez’
REKLAM ALANI
30 Ağustos 2017 16:53

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmazmesajında,“Türkiye Cumhuriyeti tarihinde düşman işgaline karşı başarılı bir savunma sergileyen ve yurdu işgalden kurtaran başta Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Büyük Taarruz’da memleketi için göğsünü siper eden herkese minnettarız” dedi.

Başkan Yılmaz açıklamasını şu sözlerle tamamladı, “Ülkemizin karanlık günler geçirdiği bir süreçte dördüncü kez başkomutan seçilen Mustafa Kemal Atatürk bir savaş dehası olduğunu Büyük Taarruz’da bir kez daha kanıtlamıştı. İşgalci güçlere karşı son darbeyi vurmak ve düşmanı Anadolu topraklarından atmak için gizli bir plan yapan Başkomutan Atatürk ve silah arkadaşları 26 Ağustos gecesi taarruza başlamış ve düşman unsurlarının topraklarımızdan atılmasını sağlamıştı. Bu zaferle birlikte Türkiye’nin işgallere asla boyun eğmeyeceği kanıtlanmış oldu. Ülkemizin işgalden kurtulması için büyük fedakarlık gösteren tüm milletimizden Allah razı olsun. Onları rahmetle ve minnetle anıyoruz”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.