Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
BİST 9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

TÜRKİYE SAMSUN’U KONUŞACAK

TÜRKİYE SAMSUN’U KONUŞACAK
REKLAM ALANI
27 Aralık 2019 11:08

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Muhteşem Organizasyona hazırlanıyor.
Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle gerçekleşecek gece öncesi hazırlıklarla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Yazıcı: “3 aydır bu özel gece için hazırlık yapıyoruz. Her şey büyük titizlikle planlanıyor. Farklı alanlarda görev yapan gazeteci arkadaşlarımız bu gecede ödül alacak. Aynı zamanda iş, sanat ve siyaset dünyasının başarılı ve sürpriz isimleri de bu özel gecede açıklanacak” diye konuştu.

100. YILIN SON ETKİNLİĞİ
Türkiye’den büyük medya kuruluşları bu tür organizasyonlar nasıl yapıyorsa Samsun’da da 10 Ocak’ta bunun kusursuz bir örneğinin yaşanacağını kaydeden Yazıcı: “Biz, hiçbir zaman tabela cemiyeti olmadık, olmayacağız. Samsun Gazetecileri Cemiyeti olarak misyonumuzun farkındayız. Samsun büyük ve vizyonu olan bir şehir. Bizler bu şehre, bu şehrin gazetecilerine ve Milli Mücadelenin 100. Yılına uygun bir anlayışla hareket ederek günlerce konuşulacak bir organizasyona imza atmak istiyoruz. Geceyi canlı yayınlayacağız. 1 Milyon kişiye ulaşmasını sağlayacağız. Teknik ekiplerimiz bunun için canla başla çalışıyor. Bu gece Milli Mücadele’nin 100. Yılının son etkinliği olacak ve Türkiye Samsun’u konuşacak” dedi.

GECEYİ MESUT YAR SUNACAK
Milli Mücadelenin 100. Yılı ödüllerinin sahipleriyle buluşacağı geceyi TV yıldızlarından gazeteci Mesut Yar’ın sunacağını belirten Başkan Yazıcı, şöyle devam etti:
“Ödül alan herkesin olağanüstü bir başarı hikayesi var. Bu ödülleri neden verdiğimizi o gece hikayeleriyle, görüntüleriyle birlikte açıklayacağız. Hak edenin ödül aldığı, şehrimize katkısı olanların iltifata tabi tutulduğu ve büyük değerlendirmeler neticesinde hak edenlerin ödüllendirildiği bir gece olacak. Bu sadece bizim değil, il dışından, yurdumuzun dört bir yanından değerli konukların da katılımıyla Samsun’umuzun onur gecesi olacak. Bu anlamda kentimizin bütün dinamiklerini ve kardeş cemiyetleri kısır çekişmeleri bir yana bırakıp kentimizin çıkarı adına birlik ve dayanışmaya davet ediyoruz.”

GECE’DE SÜRPRİZ İSİMLER VAR
Samsun adına gurur verici bir gece olacak. Siyasilerin, sanatçıların, sporcuların, iş insanlarının, önemli isimlerin buluşacağı gecede sürpriz isimler de yerini alacak. Biz, Samsun’a emek veren, kente katkı sunan sayısız isimsiz kahramanı ince eleyip sık dokuyarak en iyilerini ortaya çıkarmaya çalıştık. Elbette sayısız değerimiz var, bunların arasında seçim yapmak çok zor. Belki hepsini ödüllendiremeyeceğiz ama bunun bir yıl sonrası da var. Her yıl bu etkinliğimizi devam ettireceğiz ve bundan önceki yıllarda da yaptığımız gibi her yıl 10 Ocak’ta bu etkinliğimizi geleneksel hale getireceğiz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.