Dolar 32,5975
Euro 34,7931
Altın 2.498,37
BİST 9.439,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

ULAŞIM AĞI BÜYÜYOR

Samsun’da Terme’nin Kumcağız Mahallesi’nde sürdürülen yol yapım çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uzak yakın demeden en ücra köşeye kadar hizmet götürüyoruz” dedi

ULAŞIM AĞI BÜYÜYOR
REKLAM ALANI
26 Ekim 2021 20:03

Samsun’da Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol yapım çalışmalarını merkez ve kırsal mahalle ayırımı yapmadan sürdürüyor.

Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler belirlenen program dahilinde periyodik bir şekilde çalışma yürütüyor. Ekipler, Kumcağız, Sancaklı, Gündoğdu, Yukarı Taşpınar Mahallelerinde Sathi kaplama asfalt yol çalışmalarını tamamladı.

KIRSALDA HUMMALI ÇALIŞMA

Terme genelinde sürdürülen çalışmalar hakkında açıklama yapan Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Uzak yakın demeden ilçemizin en ücra köşesine kadar hizmetlerimizi götürerek mahallelerimizi konforlu ve güvenli yollara kavuşturuyoruz merkez ve kırsal ayrımı yapmadan çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşamlarını sürdürebilmeleri adına ne gerekiyorsa bir bir yapacağız. Fen İşleri Müdürlüğümüzde bu kapsamda gerek merkezde gerekse de kırsalda hummalı bir şekilde çalışıyor” dedi.

İLÇEYE YENİ İMARLI YOLLAR

2019 yılından bu yana 200 kilometrenin üzerinde yol ağını yenilediklerini vurgulayan Başkan Kılıç, “Yapılan planlama dahilinde tüm ihtiyaçları karşılamaya çalışıyoruz. İlçe merkezimizde yeni açılan bulvarla birlikte yeni imarlı yolları açma çalışmalarımız giderek artacak ve hızlanacak. Yolumuz uzun yükümüz ağır ancak ekip arkadaşlarımızla birlikte hemşerilerimize hizmet aşkımız tam” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.