Dolar 32,3266
Euro 35,0806
Altın 2.300,55
BİST 9.049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

‘ULAŞIM’ ZİRVESİ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Kadir Gürkan ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) Havza Alt Komisyonu üyeleri Havza’da

‘ULAŞIM’ ZİRVESİ!
REKLAM ALANI
27 Aralık 2022 19:23

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Kadir Gürkan ile UKOME Havza Alt Komisyonu üyelerinin yaptığı
ziyarette ilçe merkezinde trafiğin rahatlatılması, trafik güvenliğinin artırılması için yapılacak çalışmalar ve düzenlemeler ile öneriler görüşüldü.

MEKANİK OTOPARK SORUNU ÇÖZECEK
Çalışmaları hakkında Başkan Sebahattin Özdemir’e bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanı Kadir Gürkan, Havza’nın şehir içi trafik yükünü hafifletecek bir dizi çalışma yaptıkların, çok katlı mekanik otoparkın hizmete girmesiyle özellikle park sorunun çözüleceğini söyledi.

ÖZDEMİR: TRAFİK SIKINTISI YAŞANMAYACAK
Başkan Özdemir de Havza’nın hızlı bir gelişim süreci yaşayacağını anlatarak, “Havza OSB‘de üretim yapan fabrikalar ile Havza’nın gelişim süreci başladı. Havza Belediyesi olarak halkımızın gelişen ve büyüyen ilçemizde trafik sıkıntısı yaşamaması için gayret göstermekteyiz.” dedi.

Ziyarete UKOME Havza Alt Komisyonu üyeleri UKOME Şube Müdürü Taner Tuğbay Tolgay, Belgelendirme ve Denetleme Şube Müdürü Mesut Şahin, Havza Zabıta Müdürü Erhan Demir, İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarma Başçavuş Şükrü Önal ile Havza Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Pekbolat da katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.