Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

ÜLKEYE YAYILDI

Samsun’da, ‘Terme İle Kitap Oku Türkiyem’ kampanyasının ilk etabında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi

ÜLKEYE YAYILDI
REKLAM ALANI
11 Mart 2021 16:52

Samsun’da Terme Belediyesi, Terme Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Terme İle Kitap Oku Türkiyem’ kampanyası devam ediyor. Proje kapsamında gerçekleştirilen yarışma ve online söyleşilerde ödül kazananlar hediyelerini Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy’un elinden aldı. Mayıs ayına kadar sürecek proje kapsamında onlarca tablet ve binlerce kitap dağıtılmaya devam edecek.

HEDEF, KİTAB OKUMAYI SEVDİRMEK
‘Terme İle Kitap Oku Türkiyem’ projesi kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve belediye arasında Türkiye geneli kitap okuma ve okur-yazar buluşmaları organizasyonları düzenlenmesi adına imzalanan iş birliği protokolü kapsamında 81 il ve 973 ilçedeki lise, ortaokul ve ilkokul öğrencilerine kitap okuma alışkanlığı kazandırılması hedefleniyor.

HER YERE KİTAP, HER YERDE KİTAP
81 il ve 973 ilçede bulunan tüm lise, ortaokul ve ilkokullarda öğrencilerin katıldığı proje hakkında bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy, “Samsun Okuma Vakti’, ‘Her Yere Kitap, Her Yerde Kitap’ hareketleri kapsamında planladığımız ‘Terme İle Kitap Oku Türkiyem’ projesiyle ülkemizdeki tüm öğrencilere kitap okumayı sevdirmek için yola çıktık. Proje boyunca 20 yazarımızın kitaplarını okuyarak, yazarlarımızla online olarak söyleşiler gerçekleştiriyor. İlk etabı sona eren söyleşi ve yarışma programının ardından tablet ve kitap kazanan öğrencilerimizin hediyelerini ulaştırdık. Yine internet üzerinden ‘Okuma-yazma Beceri Atölyeleri’ devam ediyor. Projeye katılan öğrencilerimiz kitaplar üzerinden yapılacak sınavlara giriyor ve dereceye giren öğrencilerimize bin kitap ve 60 tablet bilgisayar hediye edeceğiz. Proje ile ilgili bütün bilgilere www.termeilekitapokutürkiyem.com adresinden ulaşabilirler” dedi.

ÜLKE GENELİNDE HEDİYE KAZANANLAR
Projenin ülke genelinde yoğun ilgi gördüğünü dile getiren İlçe Müdür Ersoy, “Projemiz amaçladığımız gibi ülke genelinde yoğun ilgi görüyor. Ankara, İstanbul, Kütahya, Diyarbakır, Kocaeli, Bitlis, Batman gibi illerden online söyleşilerimize katılarak hediye kazanan öğrencilerimizin hediyeleri geçen hafta kargoya verildi. Projemize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Projeye destek olmaktan çok memnun olduklarını dile getiren Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Ülkemizi arzuladığımız seviyeye taşıyabilmemiz için gençlerimizin çok okuyarak kendilerini geliştirmesi gerekiyor. Bu yolda onlara destek olabilmek için ilçe müdürlüğümüzün kampanyasına destek veriyoruz. Kampanyaya her geçen gün artan ilgi beni çok mutlu ediyor” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.