Dolar 32,4839
Euro 34,9514
Altın 2.439,24
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 18°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

Ülkücü Hareket Gençlik Şöleninde buluştu

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı tarafından Alparslan Türkeş’in doğumunun 100. yıl dönümü şenlikleri kapsamında, Samsun Okçuluk tesislerinde “Türk Gençlik Şöleni” düzenlendi

Ülkücü Hareket Gençlik Şöleninde buluştu
REKLAM ALANI
24 Aralık 2017 22:37

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanlığı tarafından Alparslan Türkeş’in doğumunun 100. yıl dönümü şenlikleri kapsamında, Samsun Okçuluk tesislerinde “Türk Gençlik Şöleni” düzenlendi. Yoğun bir katılım ile gerçekleşen programa, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Yalçın Altıntaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun İl Başkanı Taner Tekin, Ülkü Ocakları Sinop ve Çorum il başkanları, Samsun Ülkü Ocakları ve MHP ilçe başkanları, çok sayıda STK başkanı ve davetliler katıldı.

İstiklal marşı ve saygı duruşuyla başlayan programda, Kuran-ı Kerim tilaveti ardından açılış konuşmaları ile devam etti.

“ÜLKÜ OCAKLARI TÜRK MİLLETİ’DİR”

Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı yaptığı açılış konuşmasında “Ülkü Ocakları yalnızca yarım asırlık geçmişi ile değerlendirilebilecek, yarım asırlık tarihe sığdırılabilecek bir kuruluş değildir. Ülkü Ocakları, köklerini Büyük TÜRK Milletinin şanlı mazisinden alan, günümüze kadar uzanan ve geleceği aydınlatan büyük ve güclü bir ruhtur. Ülkü Ocakları ; Toprağa düşen ilk fidan Ruhi Kılıçkıran, Idam sehpasında celladını bile kıskandıran Mustafa Pehlivanoğlu’dur.Ülkü Ocakları Türkiye’dir. Ülkü Ocakları Türk Milletidir. Ülkü Ocakları Türk Dünyasıdır.Ve sizler buakşam, bu salonda Varlığınızla, birliğinizle dosta güven düsmana korku telkin ettiniz. Sizler, Kurtuluş mücadelesinin Başkenti Samsunumuzdan Tüm Türk Dünyasına, Tüm Dava Arkadaşlarımıza, Tüm Ülküdaşlarımıza umut verdiniz ümit Saçtınız.”dedi.

VATANIMIZI BÖLDÜRTMEYİZ. ŞEHİT KANIYLA ŞEKLİNİ ALMIŞ ALYILDIZLI AL BAYRAĞI ASLA İNDİTMEYİZ.

Programa katılan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay KILAVUZ, yaptığı konuşmasında, Türkiye’yi bölmeye çalışanların çokluğuna dikkat çekerek, “Vatansızlık Aylan Bebektir, vatansızlık Umran bebektir,  vatansızlık deniz üzerine vurmuş sayısız cesettir. vatanın önemini biliyoruz ve bu yüzden diyoruz ki. Vatanımızı böldürtmeyiz, şehit kanıyla şeklini almış alyıldızlı al bayrağımızı alsa indirtmeyiz, Türkiye Cumhuriyetini Aslan böldürtmeyiz. Türkiye Cumhuriyetini korumak hepimizin namus borcudur.”dedi.

DAVAMIZA İHANET EDENİNİ DÜNYASINI BAŞINA YIKARIZ.

Üniversite  gençliğine seslenen Genel Başkan, ” Nasıl üniversiteyi kazandığında büyük gurur ile buraya gönderdiyse, onları mahcup etmeyiniz, Başınız dik, anlınz açık şekilde memleketinize dönünüz. Ne ailemizi utandırdırın ne de Ocağımızı utandırın, hepiniz davanıza sahip çıkacaksınız, oyunun içerisinde olanın oyunu bozacaksınız. Samim ülkücülerin her zaman yanındayız her derdine konuşmaya hazırız.  Lakin davamıza ihanet edenin dünyasını başına dıarız. davamıza sahip çıkandan asla vazgeçmeyiz sahip çıkarız. diyerek sözlerini sonlandırdı. sonlandırdı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.