Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 18°C

‘UÇUŞLARI BAŞLATIN!..’

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; “TBMM’de yaptığı konuşma ile Samsun İline yeterli sayıda uluslararası uçuşların yapılmamasının nedenlerini sordu

‘UÇUŞLARI BAŞLATIN!..’
REKLAM ALANI
20 Ocak 2023 17:24 | Son Güncellenme: 20 Ocak 2023 17:40

TBMM’den, tüm yetkililere çağrıda bulununan CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; “Samsun- Çarşamba Havalimanına uluslararası uçuşları başlatınız. Samsunumuz’u cezalandırmayınız. En üstün standartlarda olan Çarşamba Havalimanına; Körfez ülkeleri, Uzak Doğu ve Avrupa ülkelerinden seferlerin başlatılmasında gerekli çalışmaların yapılmasını bekliyoruz” dedi.

ULUSLARARASI UÇUŞLARI BAŞLATINIZ

Samsun’un nüfus yoğunluğu bakımından ülkemizin 16’ıncı, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ili olduğunu belirten Milletvekili Kemal Zeybek, “Samsun; Ayvacık ilçemizde Suat Uğurlu, Hasan Uğurlu, Çakmak Barajlarının çevresi, Tekkeköy mağaraları, İlkadım ve Atakum ilçelerimizdeki restoranlar, oteller, 19 Mayıs ilçemizde Kuş cenneti, Bafra da Derbent Barajı ve Kızılırmak Deltası, Ladik ve Havza kaplıcaları, Ladik gölü, Kayak merkezi, Vezirköprü ilçemizin Kunduz Ormanları, Kanyonu, daha sayamadığımız doğal güzellikleri ve Turizm alanlarıyla, doğal güzellikleriyle cennet bir il olmasına rağmen uluslararası direkt uçuşlar Samsun’a yapılmamaktadır. Avrupa, Uzak Doğu, Körfez ülkelerinden direkt uçuşların olmaması Samsun şehrimize turist gelişinde büyük engel oluşturmaktadır” dedi.

ULUSLARARASI UÇUŞLARI BAŞLATINIZ

HAVZA- VEZİRKÖPRÜ ARASI YOL BAŞKA BAHARA KALDI!
CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek; “Havza- Vezirköprü arasında yaklaşık otuz kilometrelik iki şeritli yolun uzun zamandır yapılamaması bölgemizde kazalara neden olmaktadır. Bu yolda sıkça kazaların yaşandığı kaza kayıtlarında mevcuttur. Yılan hikayesine dönen Vezirköprü- Havza arası yolun yapımına üç yıl önce başlanmasına rağmen bir ilerleme kaydedilemedi. Uzun zamandır yol yapımının durmasının nedeni olarak ödeneklerin bittiği olarak belirtilmektedir. Bu kısa mesafeli yolu tamamlamak umuyorum Millet İttifakının iktidarına nasip olacak diyor, Tüm Vezirköprü’ lü hemşerilerime sesleniyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Millet ittifakının iktidarında Vezirköprü- Havza arası yol mutlaka yapılacaktır” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.