Dolar 32,3767
Euro 34,9830
Altın 2.326,16
BİST 9.075,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Usta: Asıl engel insanların kalbindedir

Samsun Milletvekili ve Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Erhan USTA Ankara Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğinin düzenlemiş olduğu hamsi şölenine katıldı

Usta: Asıl engel insanların kalbindedir
REKLAM ALANI
24 Aralık 2017 18:23

Şölene Usta’nın yanı sıra MHP Ankara Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Erkan Haberal ve MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğda katıldı.

Etkinlikte Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı’nın standını gezen Usta, Zihinsel Engelli çocuklarla sohbet etti ve resimler çektirdi. Burada konuşan Usta, “Bana göre asıl engel insanların kalbindedir. Ben burada pırıl pırıl bakan, yüreği sevgi dolu bireyler görüyorum. Allah gülen yüzlerinizi hiç soldurmasın.” dedi.

Daha sonra hamsi pişirmeye geçen Usta, ”Bende bir Karadenizli olarak bu tür etkinliklerin yöremizin değerlerini daha iyi yansıttığını düşünüyorum. Aranızda olmaktan ve bu beraberliğe tanık olmaktan çok mutluyum. Bizi burada ağırlayan başta Ankara Karadenizliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Genel Başkanı Cemal Abdülsemet Durmuş olmak üzere, tüm dernek yönetimine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. “ dedi.

Hamsi pişirdikten sonra folklor ekibini izleyen Usta ekiple ve vatandaşlarla resim çektirdikten sonra alandan ayrıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.