Dolar 32,3655
Euro 34,9626
Altın 2.325,50
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Uyurken evleri yanan aile ölümden döndü 

Samsun’da gece uyurken evlerinde yangın çıkan anne ve 2 çocuğu ölümden dönerken, banka kredisi ile aldıkları evde bulunan bütün eşyalar yanarak kül oldu.

Uyurken evleri yanan aile ölümden döndü 
REKLAM ALANI
28 Nisan 2019 19:55

Yangında üst katta oturan bir kişi balkondan atlayarak yararlanırken, park halindeki 2 otomobil de zarar gördü.
SON ANDA DIŞARI ATLADILAR
Yangın, Samsun’un Karasamsun Mahallesi Mumcular Sokak’ta bulunan bir apartmanın giriş katında gece saat 04.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir iş yerinde tezgahtar olarak çalışan ve 2 çocuğu ile birlikte 3 yıl önce 10 yıllık banka kredisi ile aldığı evde yaşayan Sevinç Çelikçi (37) ve iki çocuğunun uyudukları sırada elektrikli sobadan yangın çıktı. Uyanıp yangını fark eden anne ile çocukları kendilerini son anda dışarı atarak ölümden döndü.

YANGIN SÖNDÜRME HORTUMUNUN VANASI KAPALI
Aynı apartmanın yan tarafındaki 2. katta ikamet eden İsa Ay (43) balkondan atlayarak yaralandı. Yaralı şahıs Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yangın sırasında park halindeki 55 AD 902 otomobil ile 55 AAZ 748 plakalı otomobil zarar gördü. Apartmanda bulunan yangın söndürme hortumunun da vanası kapalı olduğu için su bulunmadığın yangın söndürmede kullanılamadığı için tepkiye neden oldu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü ancak evdeki eşyalar tamamen yandı. Evlerinin 7 yıl daha banka kredisi taksiti bulunan aile ortada kaldı ve hayırsever vatandaşlardan ve yetkililerden yardım istedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.