Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Uyuşturucu Ticaretine 2 Tutuklama

Uyuşturucu Ticaretine 2 Tutuklama
REKLAM ALANI
4 Şubat 2016 20:02

Samsun’da “uyuşturucu ticareti” yaptıkları iddia edilen 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Mahallesi’nde polis ekiplerini fark eden 2 kişi bir otomobilden yere poşet attı. Yapılan incelemede söz konusu poşetin içinde 12 paket bonzai ile geçti. Olayla ilgili gözaltına alınan Y.F. ve B.Y., uyuşturucu kallanmak suçundan ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Uyuşturucu paketinde 21 yaşındaki İ.T.’nin parmak için ele geçti.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili İ.T.’yi yakalanarak gözaltına aldı. İ.T.’nin Selahiye Mahallesi’ndeki evinden yapılan aramada bu kez 12 paket esrar ile 1 paket bonzai ile geçti. İ.T., söz konusu uyuşturucu maddeleri 21 yaşındaki F.G.’den satın aldığını söyledi. F.G. de yakalanarak gözaltına alındı. F.G.’nin Hançerli Mahallesi’ndeki evinde yapılan aramada 10 gram esrar ele geçti. F.G., uyuşturucu sattığını ve pişman olduğunu söyledi. İ.T. ise kendisinin uyuşturucu içtiğini ancak kimseye satmadığını ileri sürdü.
Bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edilen F.G. ve İ.T. çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak Samsun Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.(İHA)

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.