Dolar 32,5571
Euro 34,8682
Altın 2.429,07
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Uyuşturucuya darbe!

Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Samsun merkez ve Bafra İlçesi ile İstanbul’da gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiasıyla 20 kişi gözaltına alındı

Uyuşturucuya darbe!
REKLAM ALANI
24 Mart 2017 21:09

Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri İstanbul’dan getirdikleri uyuşturucuyu sokaklarda satan kişiler hakkında yaklaşık 3 ay önce takip başlattı. Yapılan takibin tamamlanmasının ardından bu sabah Samsun merkez ve Bafra İlçesi ile İstanbul’da  212 polis ve 2 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla 26 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi.

ESRAR, KOKAİN, HAP, SİLAH!..

Yapılan baskında 20 şüpheli ‘bireysel halde uyuşturucu ticareti yapmak’ suçundan  gözaltına alındı. Yapılan ev aramalarında ise 6 kilo 595 gram bonzai, 110 gram kokain, 147 gram esrar, 3001 adet ecstacy hap, 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 pompalı tüfek ve 2 adet kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Öte yandan operasyon kapsamında daha önce gözaltına alınan 10 şüphelinin tutuklandığı kaydedildi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatırken gözaltı sayılarında artış olabileceği belirtildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.