Dolar 32,4571
Euro 34,7340
Altın 2.439,37
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

VALİ KAYMAK’TAN VEDA MESAJI

VALİ KAYMAK’TAN VEDA MESAJI
REKLAM ALANI
16 Haziran 2020 15:32

 

Saygıdeğer Samsunlular;
09 Haziran 2020 günü yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliği görevine atandığımdan, büyük bir onurla ve gururla yürütme gayreti içinde olduğum Samsun Valiliği görevimden ve Karadeniz Bölgesi’nin gözbebeği olan bu güzide şehirden bugün itibarıyla ayrılıyorum.
Bir mülkî idare mensubu olarak, güzel ülkemizin birçok ilçesinde ve illerinde görev yaparak devletime ve milletime hizmet etmeye çalıştım ve etmeye de devam edeceğim. Yurdumuzun her karış toprağı elbette muazzezdir. Ancak İstiklâlimize kasteden düşmanlara karşı ve vatanın kurtuluşu yolunda Samsun ili, bütün Anavatana ilham olan ve milli mücadele ruhunu kazandıran ilk adım şehrimizdir. Böyle bir şehrin hadimi olmak da hassaten bir şeref ve iftihar sebebidir.
Yaklaşık 3 yıl süren görevimi, her şeyin en güzeli ve en iyisine layık saygıdeğer Samsunlularla karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörü ve güvene dayalı bir bütünleşmeyi esas alarak, vatandaşlarımızın huzurunu ve mutluluğunu öncelikli kılan; vatandaş odaklı, etkin, verimli ve kaliteli hizmet sunma anlayışıyla yürütme gayreti içinde oldum. Görevim sırasında resmi ve özel bütün kurum ve kuruluşlarla örnek bir işbirliği anlayışı içinde, ihtiyaç ve sorunların çözümü konusunda ortak bir gündem oluşturulduğuna ve birçok hizmetin hayata geçirildiğine inanıyorum.
Samsun Valisi olarak geçen senelerim, ömrümün sonuna dek gönlümün en derininde müstesna bir yere sahip olacaktır. Bu süreçte,  Samsun için çalışmalarımda bana destek veren Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarımıza, Kaymakamlarımıza, adli, askeri, siyasi kurum ve kuruluşların mensuplarına, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm mesai arkadaşlarıma, eğitim, ilim, kültür, sanat ve spor dünyasının kıymetli insanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, yazılı ve görsel basın mensuplarına ayrı ayrı teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum.
İlkadım şehrinin çok kıymetli sakinleri; Türkiye Cumhuriyeti’nin Kuruluşuna giden yolda ilk adımın atıldığı Samsun’da Valilik yapmanın onurunu şerefle taşıyacağımı belirtir, arz-ı veda eder; sağlıklı ve huzurlu günler dilerim.
Hayırla yâd edilmek arzusuyla…
Kalın sağlıcakla!

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.