Dolar 32,4671
Euro 34,6955
Altın 2.437,43
BİST 9.908,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Vatandaşlardan Başkan Deveci’ye destek

Atakum Belediye binası önünde basın açıklaması

Vatandaşlardan Başkan Deveci’ye destek
REKLAM ALANI
1 Ağustos 2019 19:50

Belediye önünde toplanarak kendisine destek veren vatandaşlara seslenen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Atakum Belediyesinde asla başarısızlık olmayacak, asla hukuksuzluk olmayacak. Her verdiğim sözü yerine getireceğim. Bana yıl sonuna kadar izin verin” dedi.

Atakum Belediyesine sık sık gelen icralar nedeniyle Atakum da yaşayan insanlar Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin yanında olduklarını belirtmek için basın açıklamasında bulundu. Atakum Belediye binası önünde yapılan basın açıklamasına Cemil Deveci de katıldı. Halka seslenen Deveci, “Her sorunuza açığım. Ailem, mal varlığım, özel yaşantım gelip bana sorabilirsiniz. Bugün beklemediğimin ötesinde sorunlar var. Atakum Belediyesinin şirket üzerinden cebinden alınan para 100 milyon TL’dir. Bu hesap doğru hesaptır. Hesabını vermeye hazırım. Yanımda olmanızı istiyorum. Burada sizlerden bir isteğim var. Sizler vergi veriyorsunuz. Verdiğiniz her bir verginin hesabını sorun, araştırın. Anayasa’nın, demokrasinin gereği budur” diye konuştu.

“Bana yıl sonuna kadar izin verin”
Her zaman Atakum ilçesinde yaşayan insanların yanında olacağını belirten Deveci, “Atakum Belediyesinde asla başarısızlık olmayacak, asla hukuksuzluk olmayacak. Her verdiğim sözü yerine getireceğim. Gece-gündüz durmadan çalışıyoruz. Bana yıl sonuna kadar izin verin. Atakum sorunlarıyla ilgili çalışıyoruz. Gençlerimizin işsizlik sorununu çözmek için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’nin ardından konuşmasını gerçekleştiren Atakumlu Samsunsporlular Başkanı Cemal Ceyhun Karaca, “Bizler başkanımızın yanınızdayız. Vatandaş olarak üstümüze düşen görevi yapacağız” sözlerine yer verdi.
Basın açıklamasının bitiminde Atakum Belediyesinin araçlarına gelen hacizler nedeniyle insanlar kendi araçlarının anahtarlarını Deveci’ye teslim ederek yanında olduklarını gösterdiler. Konuşma bitiminde vatandaşlar meşale yakarak Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci’ye sevgi gösterinde bulundular.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.