Dolar 32,5110
Euro 34,7894
Altın 2.425,06
BİST 9.736,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Vezirköprü’de İSYAN!

AK Parti Çorum Milletvekili Kaya, “Vezirköprü’nün 8 mahallesini Osmancık’a bağlıyoruz” dedi, ekonomik kayıplarına bir yenisi eklenen Vezirköprü’de halk isyan etti

Vezirköprü’de İSYAN!
REKLAM ALANI
31 Aralık 2020 12:54

‘8 MAHALLEYİ OSMANCIK’A BAĞLAYACAĞIZ’
Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde çevre ilçelerle yol bağlantılarının kurulması için bugüne kadar bir çalışma yapılmaz iken Çorum’un Osmancık İlçesi’nde siyasiler harekete geçti. AK Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya,
Vezirköprü’nün Tahtaköprü, Sarıdibek, Alanşeyhi, Öğürlü, Alan, Beşpınar, Karaköy ve Esentepe köylerinin Osmancık’a bağlantı yollarının düzeltilerek Osmancık’a bağlayacaklarını açıkladı.

15 BİN KİŞİ GELİŞ GİDİŞ YAPACAK
Milletvekili Oğuzhan Kaya’nın ayrıca, sosyal medyada, “Bu eksikliği gidermek için yolun yapım çalışmalarına başladık. Bittiğinde 15 bin kişilik bir nüfus Osmancık’a geliş gidiş yapacak. Belki de Osmancık’a yerleşecekler. Bu hizmetin Osmancık sanayisine, esnafına, pazarlama ve iş gücüne katkı sağlayacağını umuyorum. Osmancık’ımıza hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullanması, Vezirköprü’de büyük yankı buldu.

‘SAMSUN MİLLETVEKİLLERİ UYURKEN…’
Yaşananlara tepki gösteren Vezirköprülüler, “Yıllarca Merzifon, Bafra, Alaçam, Durağan ve Havza ile yol bağlantısının kurularak ilçe ticaretini geliştirilmesi gerektiğini söyleyip durduk. Samsun’u temsil eden siyasetçilerin tamamı bu talebimizi görmezden gelip uyurken Çorumlu milletvekilleri kendi bölgeleri için boş durmuyor. 15 bin nüfusunu Osmancık’a kaptırmakla ilçe ekonomisi bir darbe daha yiyecek” dediler.

Musa GÜN

OSMANCIK’A BAĞLANTI YOLU: AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, 8 mahallenin, bağlı bulundukları Vezirköprü’ye 45, Osmancık’a ise 20 kilometre olduğunu belirterek, “20 kilometrelik ulaşım yolunu yapmaya başladık. Vezirköprü’nün bu 8 mahallesini Osmancık’a bağlayacağız” dedi.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.