Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

VEZİRKÖPRÜ’DE ‘SEL’ KABUSU!

Samsun’un Vezirköprü İlçesi’nde dün ve bugün meydana gelen aşırı yağışlar nedeniyle hayat adeta felce uğradı

VEZİRKÖPRÜ’DE   ‘SEL’ KABUSU!
REKLAM ALANI
25 Mayıs 2023 20:34

Samsun‘un Vezirköprü İlçesi’nde akşam 16.30 sıralarında şiddetlenen yağış nedeniyle kent merkezine ulaşım aksadı, özellikle kırsal kesimdeki mahallelerde halk büyük mağduriyet yaşadı.

SEL

KARAYOLU TRAFİĞE KAPATILDI
Vezirköprü’de akşam saatlerinde bastıran ve yaklaşık 1 saat süren sağanak yağış, su baskınlarına yol açtı. Vezirköprü-Havza karayolu geliş ve gidiş olmak üzere trafiğe kapatıldı. Vezirköprü Belediyesi’nin Köprübaşı Mahallesi’nde inşa ettiği sosyal tesisin sular altında kaldığı, tesisin yanındaki bir evin ise duvarlarının yıkıldığı görüldü.

SEL

FABRİKA VE LİSEDE SU BASKINI
İlçe girişinde yer alan Fişekçi Orman Ürünleri Fabrikası ile Şahinkaya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi ile o bölgede bulunan atölyelerin su baskınları nedeniyle zarar gördüğü açıklandı. Belediye ait grayderler ile suyun akış yönünde yapılan çalışmalarda su baskınlarının önüne geçilmeye çalışılıyor.

SEL

HAYVANLAR TELEF OLDU
Öte yandan, ilçenini kırsal kesimlerinde dün etkili olan aşırı yağışlar nedeniyle 5 mahallede yaşamın adeta felce uğradığı bildirildi. İnkaya, Susuz, Göllüalan, Gebeli ve İncesu mahallerinde aşırı yağış nedeniyle bir çok evi su bastı, ağıl ve ahırlarda kalan büyükbaş ve küçükbaş hayvanların telef olduğu bilgine ulaşıldı.

SEL SEL SEL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.