Dolar 32,4491
Euro 34,7379
Altın 2.437,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Voleybol Erkeler Şampiyonası 1. Etap Açılışı 19 Mayıs İlçesinde Yapıldı

Voleybol Erkeler Şampiyonası 1. Etap Açılışı 19 Mayıs İlçesinde Yapıldı
REKLAM ALANI
13 Ekim 2015 10:51

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu (TOSSFED) Bölgeler arası Voleybol Erkeler Şampiyonası 1.Etap müsabakaları açılış programı Samsun’un 19 Mayıs İlçesinde yapıldı.

 

Açılış programı 19 Mayıs ilçesi Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı, 19 Mayıs Gençlik ve Spor kamp merkezi konferans salonunda yapıldı.

 

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’nun yaptığı çalışmalar ve şampiyon olduğu spor dalları sinevizyon eşliğinde sporculara izletildi.

 

19 Mayıs İlçesinin Samsun’un güzel ilçelerinden biri olduğunu söyleyen, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Kızılboğa, “Karadeniz’in güğzel ilçesinde sizlerle burada bulunmaktan dolayı memnunum. Şampiyona’nın güzel bir hava içerinde geçmesini ve her şeyden önemlisi dostluğun sevginin kazanması gerekmektedir” dedi.

 

Voleybol Erkekler Şampiyonası karşılaşmalarında toplamda 8 takımın karşı karşıya geleceğini söyleyen, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Genel Koordinatörü Osman Akdemir, “Bölgeler arası Voleybol Erkeler Şampiyonası 1.Etap müsabakaları açılış programı toplamda 8 takımımız Voleybol erkeler Türkiye Şampiyonasına katıldı. Bu karşılaşmaların ardından ise yaklaşık 20 değişik ilerden kız voleybol takımımız gelecek. Bundan daha önce futbol şampiyonalarımızı yine Samsun ilimizde yaptık, daha sonrasında ise basketbol bölgeler şampiyonalarımızı gerçekleştireceğiz. Federasyonumuz yılar içerisinde takımların hem artması, hem takımlarda oynayan çocuklarımızın teknik becerilerinin artması Avrupa ve Dünya’daki başarılar bizleri bu tarz turnuvaları çok sayıda yapma cesareti verirken hem de başarılarımızın artmasına vesile olmuştur. Bu güzel tesiste bizleri ağırlayan tüm yetkililere teşekkür ederim” dedi.

 

Yapılan konuşmaların ardından, programın kapanışında Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Şampiyonaya katılan kulüp yöneticilerine katılım belgesi verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.