Dolar 32,5537
Euro 34,8763
Altın 2.428,26
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Volkan Toptaş: Yerel basın Samsun’a güç katmalı!

Yayın Enformasyon Samsun İl Müdürü Volkan Toptaş, EXE Medya’yı ziyaret etti. Toptaş, “Samsun’da çok güçlü bir yerel basın var. Bu gücün Samsun’a güç katmasını sağlamalıyız” dedi

Volkan Toptaş: Yerel basın Samsun’a güç katmalı!
REKLAM ALANI
5 Nisan 2018 16:57

Basın Yayın Enformasyon Samsun İl Müdürlüğü’nün yeni müdürü Volkan ToptaşEXE Medya Grubu’nu ziyaret etti. Volkan Toptaş, beraberinde Basın Yayın Enfermasyon Müdürlüğü Görevlisi Harun Üstün ile birlikte ilk olarak Samsun Gazetesi ve samsungazetesi.com’u ziyaret etti. Burada EXE Medya Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bozkurt, Genel Yayın Yönetmeni Muammer Dilber ve Samsun Gazetesi Görsel Yönetmeni Seyhan Demir ile bir süre sohbet eden Volkan Toptaş, “Samsun Gazetesi, yazılı basın fark yarattı. Sizleri kutluyorum” dedi.

TÜM GAZETECİ ARKADAŞLARIMIZLA…
Daha sonra Samsun Canlı Haber TV stüdyolarını da gezen Volkan Toptaş, ziyaret sonunda şu değerlerdirmeyi yaptı:

“Samsun, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük metropol şehri olmanın yanı sıra aynı zamanda İlkadım  şehri ve olimpiyat ev sahipliği yapmış yeşili ve mavisiyle nadide bir şehrimiz. Samsun ayrıca stratejik konumunun sağlamış olduğu getirilerle bölgedeki diğer illere göre daha avantajlı bir durumda bulunmaktadır. Samsun’da tüm yerel ve yaygın basın kuruluşlarında görev yapan gazeteci arkadaşlarımızla birlikte, kamu kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hareket ederek, yüklenmiş olduğumuz görevi hakkıyla yerine getirmek adına ekibimizle birlikte gayret göstermekteyiz. Bizlere bu görevi layık gören büyüklerimize ayrıca şükranlarımı sunarım.

SAMİMİ VE ETKİLİ İLETİŞİM
Samsun eğitim, kültür, sosyal açıdan olduğu gibi basın açısından da güçlü  bir ilimiz ve şüphesiz Samsun medyası da şehirde önemli bir yere sahip. Biz bunu sizler gibi işini şehrine değer katmak olarak tarif eden basın mensuplarının iş ve faaliyetlerinde gözlemliyoruz. Tamda bu noktada yeni oluşumuzun sizin, basın camiasının ve şehrimizin menfaatine olmasını temenni ediyorum. Bizler görev alanımız itibarıyla alacağımız kararları şekillendirirken, yerel medyaya verebileceğimiz azami katkıyı sunmak adına, birebir ziyaretlerde bulunup sizlerin düşünce ve tekliflerini almaktan, samimi ve etkili iletişim kurmaktan oldukça mutluluk duymaktayız.

ŞEHRİNE GÜÇ KATAN BİR BASIN
Samsun medyasını tanıdıkça ileri ki zamanlarda da bu iletişimi güçlendirerek sürdürmenin Samsun’un menfaatine işler ortaya koymamızda fevkalede faydalı olacağını düşünüyorum. Şehrine güç katan bir yerel basın için mesai mefhumu tanımaksızın gayret gösteren mesai arkadaşlarınıza ve siz idarecilere çalışma hayatınızda başarılar dilerim.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.