Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Vücuttaki su birimi ile savaşan en iyi meyveler

Vücuttaki su birimi ile savaşan en iyi meyveler
REKLAM ALANI
8 Nisan 2019 14:09 | Son Güncellenme: 8 Nisan 2019 15:29

Vücutta oluşan su tutulması önlenmediği takdirde şişkinlik ve ödem gibi sorunlarla karşılaşılır. Su tutulması ile savaşmanın ve onu önlemenin en iyi yolu gün içinde tükettiğiniz sağlıklı idrar söktürücü yiyecekleri arttırmanızdır. Sizin için su tutulması ile doğal olarak savaşan en iyi meyveleri sıraladık…

Armut

Armut hem ferahlık veren hem de idrar söktürücü olma özelliği taşıyan bir meyvedir. Günün herhangi bir anında yemek için idealdir. Silikon içerdiği için saçlara ve cilde iyi gelen bir çözümdür.

Papaya 


Bu lezzetli tropik meyve oldukça besleyicidir ve pek çok tıbbi soruna iyi gelebilir. İdrar söktürücü olmasının yanı sıra papaya vücudun savunma mekanizmalarını güçlendirir, cilt sağlığına iyi gelir ve kalp damar sorunlarını önler.

Ananas 


Ananas şişkinliğe iyi gelen ve sahip olduğu enzimler sayesinde sindirimi iyileştiren harika bir tropik meyvedir. Genellikle kilo verme programlarına dahil edilir. Proteinlerle ve sebzeyle birlikte yenebilir.

Greyfurt


Greyfurt sadece fazla sudan kurtulmanıza yardımcı olmakla kalmaz aynı zamanda toksinlerden arındırmada da çok iyidir.

Yaban Mersini


Yaban mersini, idrar yolu enfeksiyonlarını önleme ve iyileştirme etkisi olan popüler bir çözümdür.

İncir 


Günde 3 veya 4 adet incir yiyebilirsiniz çünkü özellikle de kadınlar için çok sağlıklıdırlar. İncir idrar söktürücü ve kabızlık gidericidir.

Karpuz 


Karpuz doyurucu bir besindir. İçerdiği su ve lif miktarı sayesinde etkili bir idrar söktürücüdür. Harika bir vitamin kaynağıdır ve antioksidan oranı da yüksektir.

Mango


Mango, vitamin ve mineral oranı yüksek olan tatlı ve lezzetli bir meyvedir. Ayrıca enzim açısından zengindir.

Kavun 


Kavun antioksidan, idrar söktürücü, detoksifiye ve kabızlığı giderici ve doyurucu olma gibi özellikler taşır. Özellikle öğün aralarında yenmesi tavsiye edilir.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.