Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

YAHYA ÇINKIL’A TAM DESTEK!

Samsun’da İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladıktan sonra seçim çalışmalarını hızlandıran Yahya Çınkıl, KA-DEF’i ziyaretinde moral buldu

YAHYA ÇINKIL’A  TAM DESTEK!
REKLAM ALANI
20 Aralık 2023 18:03

Samsun’da İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Karadeniz Bölgesi’nin en büyük ve etkin sivil toplum kuruluşlarından(STK) olan birisi olan Kavak Dernekler Federasyonu’na (KA-DEF) bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri tarafından coşkuyla karşılandı. KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin, “Samsun’un, her alana hakim etkin ve yetkin yöneticilere ihtiyacı var” derken, Yahya Çınkıl da, İlkadım’ı Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir marka şehir haline getirebilecek vizyon, ekip ve birikime sahip olduğunu söyledi.

YAHYA ÇINKIL

TÜRKİYE YÜZYILINA YAKIŞIR BİR İLKADIM
Gittiği her yerde büyük destekle karşılaşan İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl, Kavak Dernekler Federasyonu (KA-DEF)’nda da ilgiyle karşılandı. KADEF Genel Başkanı Bayram Erişgin ve yönetim kurulu üyeleri, misafir ettikleri Yahya Çınkıl’a destek verirken, hem belediye hem bürokrasi tecrübesiyle İlkadım’a önemli hizmetlerde bulunacağına inandıklarını söyledi. İlkadım Belediye Başkan Aday Adayı Yahya Çınkıl da, bugüne kadar elde ettiği tecrübe ve birikimlerini İlkadım için kullanmak istediğini belirterek, İlkadım’ı Türkiye Yüzyılına yakışır bir marka şehir haline getirebilecek vizyon, ekip ve birikime sahip olduğuna vurgu yaptı.

YAHYA ÇINKIL

TECRÜBEMİZİ İLKADIM İÇİN KULLANACAĞIZ
Aday adaylığı sürecinde gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde KA-DEF’i ziyaret eden Yahya Çınkıl, daha önce İlkadım Kaymakamlığında Özel İdare Müdürü, Köyle Hizmet Götürme Birliği Müdürü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü, İlkadım Belediyesi ve Canik Belediyesinde Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunduğunu, son olarak Sinop İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevinde iken AK Parti’den İlkadım Belediye Başkan Aday Adaylığı için ayrıldığını ifade eden Çınkıl, bugüne kadar elde ettiği tecrübe ve birikimleriyle İlkadım için katma değer üretmek istediğini söyledi.

YAHYA ÇINKIL

‘BİZ GÖNÜLLERE TALİBİZ…’
İlkadım’ın sorunlarını ve çözüm yollarını bildiğini belirten Çınkıl, “İlkadım’ı Türkiye Yüzyılı’na yakışır bir marka şehir haline getirebilecek vizyon, ekip ve birikime sahibiz. Sefer bizden, zafer Allah’tandır. Biz gönüllere talibiz. Toplumun her kesimiyle kucaklaşıyoruz ve İlkadım halkının sevgi ve ilgisi bizleri mutlu ediyor. İnşallah seçildiğimizde de toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmamızı sürdüreceğiz ve ortak akılla hareket edeceğiz. Kavak Dernekler Federasyonu Genel Başkanımız Bayram Erişgin’e, dernek başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerine nezaketleri ve misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

YAHYA ÇINKIL

SAMSUN’UN YETKİN YÖNETİCİLERE İHTİYACI VAR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden KA-DEF Genel Başkanı Bayram Erişgin de, “Yahya Çınkıl daha önceki görevlerinde başarılı bir bürokrat olarak tanınan ve sevilen bir isim. Çıktığınız yolda başarılar diliyorum. Samsun’un her alana hakim etkin ve yetkin yöneticilere ihtiyacı var. Rabbim mahcup etmesin. Ziyaretinizden dolayı son derece memnun olduk. Yönetim Kurulumuz adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.