Dolar 32,9449
Euro 35,7631
Altın 2.529,53
BİST 10.891,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 32°C
Açık
İstanbul
32°C
Açık
Paz 32°C
Pts 30°C
Sal 29°C
Çar 29°C

‘YALAN VE İFTİRA!’

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini azarladığız iddiaları yalanladı

‘YALAN VE İFTİRA!’
REKLAM ALANI
7 Haziran 2024 18:17

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığı’nı 515 oyla kazandı. AK Partili rakibi Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ise 250 oy alabildi. AK Partili delegelerin sandığa gitmemesinden kaynaklandığı ifade edilen bu sonuç, parti içerisinde tartışmalara neden oldu.

‘YILMAZ’I AZARLADI’ HABERLERİ
Kısa bir süre sonra bazı medya yayın organlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaşanan duruma tepki gösterdiği ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ı azarladığı yönünde haberler çıktı. Bunun üzerine Yusuf Ziya Yılmaz, sosyal medya hesaplarından bir açıklamada bulundu.

YILMAZ’A YAKIN İLGİ: Çıkan haberlerle tepki gösteren Yusuf Ziya Yılmaz, dünü Elazığ’da geçirdi. Belediye Başkanı Şahin Şerioflu’nu ziyaret eden ve il ve ilçe teşkilatlarıyla toplantılar yapan Yılmaz, partililerin yakın ilgisiyle karşılandı.

HABERCİLİĞE KARA LEKE EKLİYORLAR
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın açıklamaları şu şekilde:

“Bazı basın yayın organlarında çıkan akıl almaz iddialara dair açıklama yapma zarureti doğmuştur. Habercilik; doğru bilginin kaynağı olarak bilinir. Ancak ülkemizde kendisini millete ve milletin değerlerine ‘muhalif’ olarak konumlandıran, kutuplaşmadan beslenen ve haberciliğin tabiri caizse izzetine sürekli kara lekeler ekleyen medya mensupları yine iş başı yapmış.

BÖYLE BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞMEMİŞTİR
Çok özet olarak ifade etmek istiyorum: Bahse konu haberde Sayın Cumhurbaşkanımız ve şahsım ile ilgili olarak geçtiği iddia edilen böyle bir görüşme gerçekleşmemiştir. Tamamen yalan, iftira ve algıdan ibarettir.

BÜYÜK BİR DAVAYA HİZMET EDİYORUZ
Sayın Cumhurbaşkanımız; Gerçek Belediyeciliğin ve Türkiye Yüzyılı’nın mimarı olarak ülkemizi ekonomiden sağlığa, tarımdan savunma sanayiye, çevreden şehirciliğe kadar her alanda kalkındırırken bizler de yol arkadaşları olarak zatıdevletleriyle büyük bir davaya hizmet etmenin gururu ve onuru içerisindeyiz.

TÜRKİYE VİZYONUNA YAKIŞIR ŞEKİLDE
Bu noktada Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır şekilde afetlere karşı dirençli, iklim uyumlu, mahalle kültürünü yaşatan şehircilik ufkuna sahip olarak AK Belediyelerimiz vasıtasıyla, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, milletimize dün olduğu gibi bugün de hizmet etmeye devam edeceğimizi belirmek isterim.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.