Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 18°C

‘YALANCIDAN BAŞKAN OLMAZ!..’

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor

‘YALANCIDAN BAŞKAN OLMAZ!..’
REKLAM ALANI
13 Mart 2024 17:25

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüseyin Dündar, Allı, Köklük ve Uluköy mahallelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. bir araya geldi. Dündar, “Belediye başkan adayı yalan konuşur mu? Yalancıdan da, cahilden de belediye başkanı olmaz” dedi.

ÜÇLÜ SAÇ AYAĞI VE SANTRAL
Hüseyin Dündar, seçim çalışmaları çerçevesinde esnaf ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Gündüz esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Dündar, akşam ise mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Son olarak gittiği Allık, Köklük ve Uluköy’de mahalle sakinleri tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Dündar, “Üçlü sacayağı uydurmuşlar. Sizin üçlü saç ayağınız Eğercili de santral olarak hizmet verdi. Çarşamba’da ki ayağa talimat geliyor, karar çıkartıyor ve Samsun’daki ayak onaylıyor. Sonra da bu üçlü sac ayağının üzerine biyokütle santrali konuyor ve başlıyor kaynamaya. Ama bunların ayakları da birbirine uyumlu değil. Çarşamba’daki ayak en zayıf ayakları. Çarşamba’daki ayak az bir hararet gördüğü zaman hemen erimeye başlıyor” dedi.

‘CUMHURBAŞKANIMIZIN HABERİ VAR MI?’
“Sayın cumhurbaşkanımızın arkasına saklanmasını biliyorlar. Biyokütle santralinden cumhurbaşkanımızın haberi var mı?” diye soran Hüseyin Dündar, “Yok. Adaparkın betonlaşmasından, imha edilmesinden haberi var mı? Yok’ diyerek konuşmalarına devam eden Dündar; “Ama sıkışınca hemen cumhurbaşkanımızın arkasına sığınıyorlar. Öyle olmaz. Artık Çarşambalı bu işleri rayına koyacak. 31 Mart’tan sonra Çarşambalı vereceği kararla birlikte doğru istikamete hep birlikte ilerleyeceğiz. Yoksa yeni biyokütle santralleri gündeme gelebilir. Güvenemeyiz. Çünkü ben 2019’da ayrılıncaya kadar bu santralciler bana 2 defa geldiler. Ben bunu meclisin bile gündemine aldırmadım” diye konuştu.

‘YANILTMAYACAK, YALAN KONUŞMAYACAKSINIZ’
“Bağımsız Belediye Başkanı hizmet yapamaz” iddialarına da cevap veren Dündar, “15 yıllık belediye Başkanlığı dönemim de yaptığımız hizmetleri ve eserleri Çarşambalı çok iyi biliyor. Biz bu hizmetleri ve eserlerin her birini belediyemizin kaynakları ile yaptık. Göreve geldiğimiz de yine belediyemizin kendi kaynakları ile yapacağız. İktidar partisinden değilsen hizmet alamazsın söylemi tamamen asılsız bir söylem. Her belediyenin nüfus yoğunluğuna göre aldığı bir bütçe var. Bunun partili veya partisiz belediye başkanı olması ile alakası yok. Milleti yanıltmayacaksınız, yalan konuşmayacaksınız. Belediye başkan adayı yalan konuşur mu? Yalan konuşandan belediye başkanı olur mu? Yalan değil de cahil olduğu için söylüyorsa, cahilden de belediye başkanı olmaz. Yalancıdan da, cahilden de belediye başkanı olmaz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.