Dolar 32,5533
Euro 34,9624
Altın 2.450,37
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

YALANLAMA…

Terme Belediyesi, Samsun Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı B.K’nın tutuklanması olayıyla ilgili açıklamada bulundu

YALANLAMA…
REKLAM ALANI
30 Aralık 2020 16:27

Terme Belediyesi’nden ‘Kamuoyuna duyuru başlıklı açıklamanın girişinde, “Samsun Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı B.K’nın tutuklanmasının ardından bazı basın-yayın organlarında Terme Belediyesi hedef gösterilerek haber yapılan asılsız iddialar üzerine açıklama yapma gereği duyulmuştur” ifadesi yer aldı.

‘TUTUKLANAN MÜDÜRÜ BİZ GÖREVDEN ALDIK’
Söz konusu daire başkanının Terme Belediyesi’nde 2014-2019 yılları arasında Mali Hizmetler Müdürü olarak görev yaptığı hatırlatılan açıklamada, “31 Mart 2019 yerel seçimlerinin hemen öncesi 15 Şubat 2019 tarihinde Belediye Başkan Yardımcısı olarak atanmıştır. 31 Mart seçimlerinin ardından göreve gelen Belediye Başkanımız Sayın Ali Kılıç tarafından 15 Nisan 2019 tarihinde haberlerde adı geçen Mali İşler Müdürü B.K, hem Belediye Başkan Yardımcılığından hem de Mali Hizmetler Müdürlüğü görevinden alınarak, Muhtarlık İşleri Müdürlüğü’ne görevlendirilmiştir. Bu görevlendirmenin ardından izine ayrılan söz konusu müdür, daha sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne geçmek istediğini beyan etmiş, bu isteği olumlu karşılanmış ve belediyemizle ilişiği kesilmiştir.

ZİMMET-SENET İDDİALARI GERÇEK DEĞİL
Açıklamanın devamında ise şu ifadelere yer verildi:

“Ayrıca; basın organlarında 2014 yılında ödemesi gerçekleştirilen işçi ikramiyeleri ile ilgili iddia edilen zimmet-senet iddiaları ile ilgili kurumumuza ulaştırılmış herhangi bir bilgi, belge veya beyan bulunmamaktadır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.”

Büyükşehir Belediyesi’nde Daire Başkanı iken rüşvetle suçlanan B.K., hapise atıldı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.