Dolar 32,5314
Euro 34,9862
Altın 2.434,70
BİST 9.797,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 16°C
Pts 18°C

YALI KAFE’YE YIKIM ÇAY OCAĞINA HACİZ!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Atakum İlçesi’ndeki Yalı Kafe’nin yıkımına başlanırken Atakum Sanat Kültür Şirketi’nin işlettiği çay ocağına da haciz geldi

YALI KAFE’YE YIKIM ÇAY OCAĞINA HACİZ!
REKLAM ALANI
27 Ağustos 2020 20:04

Samsun’un Atakum İlçe sahilinde hizmet veren ve ‘Millet Kıraathanesi ve Kitap Kafe’ olarak düzenlenmek üzere Samsun Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Yalı Kafe’nin yıkımına başlandı.

KIRAATHANE VE KİTAP KAFE YAPILACAK
Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Atakum ilçe sahilinde bulunan ve mülkiyeti İller Bankası A.Ş.’ye ait olan Yalı Kafe&Restaurant’ın olduğu bölgenin kıraathane ve kitap kafe olarak düzenlenmesine ilişkin teklif 18 Kasım 2019’da oy çokluğuyla kabul edildi. Atakum Belediyesi’nin yaptığı itiraz ise 4 Aralık 2019’da toplanan Büyükşehir Belediye Meclisi’nde reddedildi. Söz konusu alanda dün Samsun Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından yıkım çalışmalarına başlandı.

KAMELYALAR VİNÇLE SÖKÜLDÜ
Ekipler tarafından alanın girişindeki Atakum Belediyesi tabelası söküldü. 2 adet kamelya vinç yardımıyla yerinden kaldırılarak götürüldü. Çalışmalarda yeniden kullanılabilecek parçalara zarar vermemeye çalışıldığı görüldü. Alan giriş çıkışlara kapatıldı. Çalışmaların bugün ve yarın devam edeceği öğrenildi.

İCRA MEMURLARI YALI KAFE’DE
Öte yandan, Atakum Belediyesi’nde bir önceki yönetimin borçları nedeniyle Atakum Sanat Kültür Ltd. Şti. tarafından işletilen çay ocağına haciz ugulandığı ortaya çıktı. Yıkım işlemlerinin başladığı saatlerde Yalı Kafe’ye gelen icra memurları ve alacaklı avukatı, söz konusu borçlu şirketin Atakum Belediyesi ve mevcut belediye şirketi ile bağlantısının bulunmadığına yönelik beyanına rağmen haciz işlemi gerçekleştirdi.

Belediye yönetimi tarafından yapılan kısa açıklamada ise, “Belediyemiz çalışanlarına hizmet veren ve Atakum Sanat Kültür Ltd. Şti. tarafından işletilen çay ocağındaki çay kazanı, bilgisayar, monitör, klavye, mouse ve yazıcı haczedildi” bilgisi verildi.

YALI KAFE YIKILIYOR

‘Millet Kıraathanesi ve Kitap Kafe’ olarak düzenlenmek üzere Büyükşehir Belediyesi’ne devredilen Yalı Kafe’nin yıkımına başlandı.Dün başlayan yıkım işlemlerinin bugün ve hafta sonu da süreceği bildirildi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.