Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

‘YEDİĞİN KABA PİSLEME!..’

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan son dereceğ önemli transfer, Ertuğrul Sağlam, Rodallega ve Nurullah açıklamaları

‘YEDİĞİN KABA PİSLEME!..’
REKLAM ALANI
2 Temmuz 2021 18:30

Radyospor’da yayınlanan Üçleme programında Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz’ın konuğu olan Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım’dan eski teknik direktörleri Ertuğrul Sağlam’a ağır sözler: Yediği kabın içine pislemesin.

‘ERTUĞRUL’U DEFALARCA UYARDIM, DİNLEMEDİ’
Konuşmasına, 5-6 transfer daha yapacaklarını belirterek başlayan Yüksel Yıldırım, “Bu sezonki Samsunspor, yeni bir takım olacak. Biliyorsunuz aynı oyuncuları uzun süre aynı takımda görünce taraftarlar da haliyle yeni yüzler arıyor. Biz de yeni yüzler eklemeye çalışıyoruz, altyapımızdan oyuncular aldık. Geriye de 4, 5 ya da 6 transfer yapmayı düşünüyoruz. Tertemiz güleryüzlü bir hoca, Mehmet hocayı getirdim. İnşallah bu sene başaracağımıza inanıyorum. Geçtiğimiz sezon Ertuğrul Hoca’yı bu konuda defalarca uyardım ama bir türlü başaramadım” dedi.

HASAN HATİPOĞLU TRANSFERİ
Başkan Yüksel Yıldırım’ın söyleşide yaptığı bazı diğer açıklamalar şu şekilde:

“Transfer sezonu 8 Eylül’de bitiyor ama taraftarlarımız hemen şimdi istiyor. Öyle olması için çok para harcamalıyız. Mesela Hasan Hatipoğlu bizimle anlaşacakken, Kocaelispor 1 milyon verdi ve oraya gitti. Bizden fazla para veren olursa direkt bırakın gitsin diyorum. Çünkü biz geçmişten ders alarak ilerlemek istiyoruz, borç yaparak hemen çıkalım demiyoruz. Tabii ki çıkacağız ancak çok borç yapmadan çıkmak istiyoruz.

PRİMLER YÜZÜNDEN ŞAMPİYONLUĞU SATTILAR!
Bizim geçen sezon çıkmamamız, hem de 55’inci yılımızda çıkamamamız bize büyük bir ayıp oldu bize. Böyle bir kadroyla, böyle bir ekiple çıkamamamız bizim için büyük bir kara lekedir. Oyuncularımız bana defalarca söz verdiler ama sözlerinde durmadılar ve beni son haftalarda primleri bahane edip şampiyonluğu sattılar. Ben çok büyük bir ders aldım. İnanın, Harward’da Business School’da bu dersi alamazdım. Eğer ben yine benzer bir hata yaparsam, çok aptal bir insanmışım derim kendime. Türk insanı, birlikteliği unuttu. Yüzüne gülüp, arkasını dönünce kuyusunu kazıyor. Her şey para olmuş. Futbolda da bu böyle artık. Arma’ya kulübe saygı sıfır. Benim ederim 3 ama bana 1 verin 2 verin diyen tek bir kişi görmedim ben. Kendine öyle güvenen bir adam yok şu an.

ŞU AN KUMAR OYNUYORUM
Biz bazı arkadaşlarımıza yatırım yaptık şimdi. Çok pahalı değillerdi ve biz de kendilerine inanarak aldık. Açık söyleyim, ben şu an kumar oynuyorum. 3 tane sol stoperim var ve ben onları geliştirip ileride kazanç sağlamak istiyorum. Çünkü bu yatırımlar, endüstriyel futbolda artık mecbur olması gereken şeyler. Her zaman almak olmaz, olmamalı.

ÇİNARİ VE HALAJ TRANSFERLERİ
Ümit Milli Takım Hoca’sıyla görüşüyoruz, parlayacak oyuncuları bulması için. Biz Samsunspor’u geliştirmek için, Salzburg gibi gençlerle oynayan bir takım olmayı amaçlıyoruz. Aslında 3 oyuncu ile anlaşmıştık, Esat Mala’ya Giresunspor 75.000 € daha fazla verince, alamadık. Bize gelen Çinari ve Halaj, ileride Arnavutluk Milli Takımı’nın değişilmez isimleri olacak.

2 FORVETLE GÖRÜŞÜYORUZ
Biz şu an Portekiz ve Nijerya’dan 2 siyahi forvetle görüşüyoruz. Bunlardan birisini alacağız ancak Portekiz’deki oyuncuyu çok istiyoruz. Nijerya’daki ile anlaştıysak da Portekiz’dekini almaya çalışıyoruz. Taraftarımız rahat olsun, o problemi halledeceğiz. Bir de elimizde Ahmet Han’ımız var. Ben ondan çok umutluyum.

ERTUĞRUL SAĞLAM’A SERT SÖZLER
Ben Kayserispor’dan Kanga için Berna Gözbaşı ile anlaşmıştım. Ertuğrul Hocamız kabul etmedi, istemedi biz de iptal ettik. Israrla Matias Courier’ü istedi ve sonuç ortada. Nadir Çiftçi’yi inatla savundu ve sonuç ortada. İstediği ve verim aldığımız bir tane oyuncu oldu o da Dje Dje’ydi. Biz maalesef onun istemediği bir tane oyuncu almadık, onun onayı olmadan da kimseyi alamadık. Neden bu oyuncularda ısrarcı davrandı? Neden bu oyuncuları ısrarla istedi? Ben hiçbir şey anlamadım bu işten. Lütfen kimse yediği kabın içine pislemesin. Ertuğrul Hoca bakıyorum canlı yayında çok yanlış ifadeler kullanarak beni haksız yere karalamasın. Biz şampiyon olacak takım verdik, olamadı, Çok tutuyorum kendimi, yapmayın lütfen. Kendisine yazıklar olsun diyorum.”

RODALLEGA’DAN KİMSE BAHSETMESİN
Bana lütfen Rodellega’dan bahsetmesin kimse. Geçen sene de gündemimizdeydi ve olmamıştı, şimdi menajerleri yine iş başında. 1.300.000 € istemişlerdi, biz 650.000 € verdik ve gelmemişti. Şimdi ise 650.000 teklif ediyorlar ama gelecekse veririm 200 bin Euro. 36 yaşındaki oyuncuya o kadar para veremem. Samsunspor’un öyle paraları yok, kusura bakmasınlar. Benim 23 24 yaşında bomba bir transferim var, haber bekliyorum.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.