Dolar 32,3454
Euro 34,7636
Altın 2.392,63
BİST 10.248,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

YENİ KÖPRÜ, YENİ KONAK, YENİ PARK… ÇARŞAMBA’YA MÜJDELER!

Samsun’un Çarşamba İlçesi’nde Belediye Başkanı Halit Doğan, Hükümet Konağı ve yeni köprü çalışmalarının başladığı müjdesini verdi

YENİ KÖPRÜ, YENİ KONAK, YENİ PARK…  ÇARŞAMBA’YA MÜJDELER!
REKLAM ALANI
6 Ağustos 2023 17:52

Samsun’da Çarşamba İlçesi’nde son dönemde yaşanan otopark ve trafik yoğunluğuna çözüm bulunması amacıyla harekete geçildi. Şehrin doğu yakasında bulunan kaymakamlık binasının mevcut yerinden kaldırılarak, Adapark mevkisine yapılması planlanıyor. Yeni hükümet konağının yanında yeni bir köprünün de yapılması amaçlanıyor.

ÇARŞAMBA

YEŞİL ALAN VE KAPALI OTOPARKA DÖNÜŞECEK
Şehir merkezine direkt geçişi kolaylaştıracak ve trafik yükünü çekecek yeni köprünün yapımı ile birlikte ilçe merkezindeki yoğunluğun da azalacağını belirten Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, mevcut kaymakamlık binasının yerinin yeşil alan ve kapalı otopark olarak değerlendirileceğini ifade etti.

ÇARŞAMBA

TRAFİK KARMAŞASI SONA ERECEK
Yapılacak projelere ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Doğan, “Çarşamba ilçemizde merkezdeki trafik ve araç yoğunluğunu azaltmak, şehri çevreye doğru yaymak, merkezdeki alanlarda da otopark ve park alanı oluşturmak amacıyla devletimizin imkanları ile hükümet konağımızın yenilenmesi için inşaat çalışmalarına başlanıldı. İçinde asansör dahi bulunmadığı için engelli ve yaşlılarımızın tapu vs. birimlere ulaşmakta zorlandığı binayı yenilemiş olacağız. Hem de İŞKUR, askerlik şubesi ve denetimli serbestlik birimleri de yeni binada hizmete başlamış olacaklar. Böylelikle merkezde bulunan askerlik şubesi binası ve kaymakamlık binaları kaldırılacak. Bunların yerlerine otopark ve park alanları yapılacak. Böylece şehir içindeki trafik karmaşası da azaltılacak. Şehrimizde yeni yapılacak köprünün de yardımıyla üniversite kavşağından Çay Mahallesi’ne, Terme Caddesi’ne kadar kesintisiz bir ulaşım imkanı olacak” dedi.

Çay Mahallesi Adapark mevkisinde yapılacak yeni hükümet konağının yakın zamanda inşaat çalışmalarının başlaması bekleniyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.