Dolar 32,5580
Euro 34,9582
Altın 2.440,16
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

‘YENİ SEZONDA DAHA GÜÇLÜ!..’

2 sezondur Süper Lig’i play-off’larda kaçıran Samsunspor Basketbol yöneticileri, yeni sezon öncesi kapsamlı bir basın açıklaması düzenledi

‘YENİ SEZONDA   DAHA GÜÇLÜ!..’
REKLAM ALANI
24 Ağustos 2022 19:12

Sampa Samsunspor Basketbol’da yeni sezon hazırlıkları sıkı bir şekilde devam ederken Başkan Vekili Arzu Uslu, Başantrenör İlker Salman, Genel Menajer Emre Ekim ve Yönetim Kurulu üyesi İlknur Damla Beytekin, yeni sezon öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi.

YEŞİLYURT DEMİRÇELİK, SAMPA VE FKK
İlkadım Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda düzenlenen basın toplantısında açılış konuşmasını yapan Başkanvekili ve Samsunspor Kulübü Derneği yöneticisi Arzu Uslu, “Başantrenörümüz İlker Salman, Genel Menajerimiz Emre Ekim ve yöneticimiz İlknur Damla Beytekin ile birlikte yeni sezon öncesi çalışmalar ve gelişmelerle ilgili olarak kamuoyuna bilgi vermek ve aydınlatmak istedik. Yeni sezon öncesi güzel gelişmeler yaşıyoruz. Başarı geldikçe, sponsorluk anlamında da güzel gelişmeler oluyor. Yeşilyurt Demirçelik, FKK ve son olarak Sampa, yeni sezon öncesi isim sponsorumuz oldu. Bu desteklerde bizim yeni sezona daha da güçlü başlamamızı sağlayacak” dedi.

MÜCADELE EDEN SAVAŞAN KADRO
Toplantıda teknik anlamda çalışmalarla ilgili olarak bilgiler veren Sampa Samsunspor Basketbol Başantrenörü İlker Salman, yeni sezon için hazırlıklara yaklaşık 15 gün önce başladıklarını ifade ederek, “Genç bir takım kurduk. Geçen seneden üç oyuncumuzla yola devam ediyoruz. Bir tane yabancı uzun oyuncu transfer ettik. Bir yabancı ile de görüşüyoruz. Çalışmalar gayet güzel geçiyor. Mücadele eden, savaşan, enerjisini sahaya yansıtan bir takım kurma düşüncesindeyiz. Transferlerimizi de bu doğrultuda yaptık. Şu anda yerli oyuncu transferi gündemimizde yok. Gelişim gösterebilecek, genç bir oyuncu daha alabiliriz” diye konuştu.

YÜKSEL YILDIRIM ÖNDERLİĞİNDE…
Genel Menajer Emre Ekim ise yeni sezonun hayırlı olmasını temenni ederek, “Lig’de 3. sezona gireceğiz. İki sene önce Yüksel Yıldırım başkanımızın önderliğinde, dernek yönetimiz ve basketbol komitemizin desteği ile şehirle bütünleşip iyi bir sinerji yaratarak hep birlikte Samsun’da basketbolunu ve sevgisini ne kadar ileriye götürürüz, A takımı ve altyapısını ne kadar geliştiririz bunun çalışmalarını yapıyoruz. Ben, ‘sürece nasıl başladık, nereye geldik ve hedefimiz neler? olmak üzere üç aşamalı düşünüyorum” dedi.

BEKLENTİLER YÜKSELDİ
Önceliğin futbol branşında olduğunu dile getiren Ekim, “Bu konuda şehrin bir Süper Lig beklentisi var. Bunu da gayet doğal karşılıyoruz. Taraftarlar takımı Süper Lig’de görmek istiyor. Başkanımız Yüksel Yıldırım’ın vizyonu ve yapmak istedikleri, önce futbol takımını Süper Lig’e çıkarmak. Sonrasında Dernek yönetimi çalışmaları ile birlikte basketbol branşını daha da ileriye götürmek. İlk senemizde bütçemize göre beklentilerin üzerinde başarı elde ettik. Buda doğal olarak taraftarlarımızın beklentilerini daha da arttırdı” diye konuştu.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.