Dolar 32,5106
Euro 34,9119
Altın 2.421,46
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

YENİ YIL MESAJI

YENİ YIL MESAJI
REKLAM ALANI
31 Aralık 2020 13:48

Adalet ve Kalkınma Partisi Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim SEMİZ yeni yıl dolayısıyla bir mesajı yayımladı.

AK Parti Bafra İlçe Başkanı Av.İbrahim SEMİZ yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi; “ Covid-19 başta olmak üzere birçok felaketin yaşandığı ve etkisi halen devam eden nahoş olayların olduğu zor bir yılı geride bırakıyoruz. 2020 yılını bitirip 2021 yılına girmeye hazırlandığımız son günde öncelikle yeni yılınızı en içten duygularımla kutluyor, 2021 yılının herkes için sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılı bir yıl olmasını diliyorum.” Dedi.

Başkan SEMİZ Sözlerine; “Covid 19 salgınından dolayı dünyanın pek çok ülkesinde ekonomiler durma noktasına gelmişken, hükümetimiz her gün yeni bir tesisi, yeni bir eseri ülkemize kazandırıyor. Büyük ve güçlü Türkiye davamızla dev gibi eserlere imza attık, enerji alanında yaptığımız yatırımların neticelerini müjdelerle karşıladık, mazlum coğrafyaların dertlerine deva olduk. Yeni ve daha büyük hedeflere doğru kararlılıkla ilerliyoruz. 2021 yılı, yepyeni ve büyük hedeflere koşan Yeni Türkiye için kilometre taşı bir yıl olarak tarihe geçecektir.” Şeklinde devam etti.

İlçe Başkanı Av.İbrahim SEMİZ mesajını şu ifadelerle sonlandırdı; “Bu duygularla 2021 yılının sevginin, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin hakim olduğu, hayırlı ve bereketli bir yıl olmasını diliyor, sevgili hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum. Salgına karşı maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyarak daha sağlıklı günler için birlikte çaba gösterelim. Aldığımız tedbirlerle 2021 yılının salgının son bulduğu, sağlıklı bir yıl olmasını diliyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.