Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

‘YETER ARTIK!..’

Samsun’da İYİ Parti’nin Bafra Belediye Başkanı Hamdi Yıldız, AK Parti Milletvekili Orhan Kırcalı’ya sert sözlerle yüklendi

‘YETER ARTIK!..’
REKLAM ALANI
12 Şubat 2024 17:11

Samsun’un Bafra İlçesi’nde İYİ Parti’nin belediye başkan adayı olan Hamdi Yıldız, Milletvekili Orhan Kırcalı’yı sert sözlerle eleştirdi. Yıldız, Kırcalı’ya yönelik, “Bafra’nın milletvekili olmuşsun, kim ne derse tamam deyip sümen altı yapıyorsun. Ama artık yeter” ifadelerini kullandı.

ÇÖZÜM ODAKLI PROJELER
Hamdi Yıldız, Kemalpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirdiği ziyarette büyük ilgiyle karşılandı. Mahalle sakinleri, Yıldız’ı coşkuyla karşılayarak desteklerini gösterdi. Hamdi Yıldız, Kemalpaşa Mahallesi Alaçamlılar Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyarette mahalle sakinleriyle bir araya gelerek sorunları dinledi. Vatandaşların taleplerini dikkatle not alarak, sorunların çözümü için söz verdi.

YARDIMCISI ‘KADIN’ OLACAK
Hamdi Yıldız, seçilmesi halinde, başkan yardımcılarından birinin kadın olacağını belirterek, “Benim hanım kardeşim belediyemize geldiğinde sorununu bana anlatmayacak, kendisi gibi kendisini anlayan bayan arkadaşımıza derdini anlatacak. Hem fikirlerini hem de sorunlarını dinleyecek karşısında muhatap alacak bir arkadaşı olacak” dedi.

KEMALPAŞA’YA SOSYAL TESİSLER
Kemalpaşa Mahallesi’nin sosyal tesislerle buluşturulacağını vurgulayan Yıldız, eski Bafra stadyumunun SASKİ’nin deposu olarak kullanıldığını ve spor salonunda spor yapan çocukların buranın yağmur yağdığında çamur olmasından şikayet ettiğini belirterek, “Bu salonun atıl olarak kalmasına izin vermeyecek, mahallemize başta spor salonu olmak üzere sosyal tesisler kazandıracağız” diye konuştu.

ÇARŞAMBA’YA VAR BAFRA’YA YOK
AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’nın Çarşamba’ya akan yatırımlara sessiz kaldığını öne süren Hamdi Yıldız, “Bafra’nın milletvekili olmuşsun, kim ne derse tamam deyip sümen altı yapıyorsun. Ama artık yeter! Bafra’nın hakkını kimseye yedirmem gerekirse Bafralıları Samsun’a yıkarım, hakkımızı söke söke alırım” dedi.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.