Dolar 32,4147
Euro 34,7678
Altın 2.419,29
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

‘YETER Kİ BİRLİK OLALIM!..’

‘Tekkeköy’de Kuruluşundan Bugüne Hedef 2023’ iftar programına katılan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, ‘birlik ve beraberlik’ mesajları verdi

‘YETER Kİ BİRLİK OLALIM!..’
REKLAM ALANI
5 Nisan 2022 20:26

AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Tekkeköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Kuruluşundan Bugüne Hedef 2023 İftar Programı’na katıldı. Köktaş burada partililere seslendi, önemli mesajlar verdi.


AK PARTİLİLER TEKKEKÖY’DE BULUŞTU

AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanlığı tarafından ‘Kuruluşundan Bugüne Hedef 2023 İftar Programı’ düzenlendi.
İftar programına AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, AK Parti Tekkeköy İlçe Başkanı Hayri Ağırlar, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, önceki dönem ilçe başkanları, meclis üyeleri, mahalle başkanları, muhtarlar, AK Parti(nin kuruluşundan bugüne kadar farklı kademelerde görev yapan teşkilat üyeleri ve aileleri katıldı.

ŞEHİTLERİ VE GAZİLERİ ANDI

Yemek duası sonrası kısa bir selamlama konuşması yapan AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, “AK Parti kurulurken kim vardı denildiğinde, sağına soluna bakmadan, ben varım diyerek kendisini ortaya atan ve bugüne kadar da gecesini gündüzüne katarak mücadele eden siz değerli teşkilat üyelerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.
Ramazan ayının bereketi, feyzi üzerinizde olsun. Cenab-ı Allah ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu bir şekilde de bayrama da eriştirmeyi nasip eylesin.
Hamd olsun bugün burada huzurlu bir şekilde iftarımızı yapıyorsak güven içinde ibadetlerimizi gerçekleştiriyorsak, bunu bizlere sağlayan kahraman şehitlerimizden ve gazilerimizden Allah razı olsun. Şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allah’tan rahmet, yaşayan gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

‘EKSİKLİK VARSA TAMAMLANIYOR’
Fuat Köktaş, sözlerinin son bölümünde ise, “Değerli yol arkadaşlarım, TBMM’de ilimiz ve ülkemiz için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hizmetler durmadan devam ediyor, eksiklikler de zaman içinde tamamlanıyor. Yeter ki biz bir olalım, birlik olalım. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmaya kalkanlara fırsat vermeyelim” diye konuştu.

Sibel TOPAL

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.