Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

YİNE ZAM VAR!

Akaryakıtta yeni zam haberi! Motorinin ardından sırada benzin var

YİNE ZAM VAR!
REKLAM ALANI
21 Ağustos 2022 15:46

Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Son yapılan zamla 25 TL’nin üzerine çıkan motorinin ardından bir zam haberi de benzin için geldi. Benzin litre fiyatına pazartesi gece yarısından itibaren 80 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz ay düşüş eğilimine giren akaryakıt fiyatlarında yeni zam haberleri peş peşe geldi. Motorine 1 lira 7 kuruşluk zammın ardından benzin fiyatına da zam geleceği öğrenildi. Peki benzin litre fiyatına ne kadar zam gelecek? Güncel benzin ve motorin fiyatları ne kadar? İşte akaryakıt fiyatlarına ilişkin son dakika haberinin detayları…

MOTORİN LİTRE FİYATI 25 TL’Yİ AŞTI
Hafta içinde Brent petroldeki düşüşün etkisiyle yapılması planlanan iki zam iptal edilmişti. Ancak dolar kurundaki yükseliş fiyata direkt yansıdı ve 77 kuruş zam yapıldı. Zam öncesi 23,23 TL olan motorinin litresi 24 TL’ye çıktı. Hâlihazırda motorine 1 lira 7 kuruşluk bir zam daha yapıldı. Fiyat değişikliğinin ardından motorinin litresi 25 lirayı aştı. Benzin fiyatlarında ise son olarak 83 kuruşluk indirim yapılmıştı.

BENZİNE ZAM GELİYOR
Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre benzin litre fiyatı için pazartesi (yarın) gece yarısından itibaren 80 kuruşluk zam yapılacağı öğrenildi.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI
İSTANBUL

Benzin fiyatı: 20,33 TL
Motorin fiyatı: 25,03 TL

ANKARA

Benzin fiyatı: 20,48 TL
Motorin fiyatı: 25,21 TL

İZMİR

Benzin fiyatı: 20,46 TL
Motorin fiyatı: 25,22 TL

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.