Dolar 32,5734
Euro 34,9080
Altın 2.438,42
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 18°C

YKS adaylarına motivasyon

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, Yarı yıl tatili öncesi YKS adaylarının moral ve motivasyonunu arttırmak için düzenlediği seminerle Gri Koç olarak tanınan Gökhan Müftüoğlu’nu gençlerle buluşturdu

YKS adaylarına motivasyon
REKLAM ALANI
20 Ocak 2023 16:18

Türkiye çapında “Gri Koç” lakabıyla tanınan, birçok kente düzenlediği programlar ve sosyal medyadaki motivasyon seminerleriyle büyük bir öğrenci kitlesine hitap eden Gökhan Müftüoğlu Terme’de öğrencilerle buluştu.

YKS adaylarına motivasyon

ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ BİLGİLER
Terme Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Griden Beyaza” seminerinde sınav öncesi doğru çalışma metotları, ders çalışırken dikkat edilecek hususlar, sosyal medyayı kullanım alanları ve zamanı iyi değerlendirme gibi konularda öğrencilere önemli bilgiler aktarıldı

YKS adaylarına motivasyon
BAŞARININ SIRRI ‘PROGRAMLI ÇALIŞMAK’
YKS adaylarına başarının püf noktalarını anlatan Müftüoğlu, “Ne istediğinizi bilmek çok önemlidir. Bunu bilmek sizlerin doğru karar vermesini sağlayacaktır. İstediğinizi belirleyip bu yönde çalışmanız ile başarılı olabilirsiniz. Bunların dışında zamanı yerinde ve doğru kullanmak da sınavda başarı için önemlidir. İstediğiniz hedefe ulaşmak için çalışın” dedi.

YKS adaylarına motivasyon
SEMİNERLER DEVAM EDECEK
Program öncesi yaptığı konuşmada gençlere çok önem verdiklerine dikkat çeken Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Gençlerimiz bizim için çok değerli, onların geleceği için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu tür kültürel organizasyonlarımız devam edecek” diye konuştu.

Eğitimci ve Yazar Gökhan Müftüoğlu seminer sonunda “Griden Beyaza Başarmak İsteyen Bütün Öğrencilere” isimli kitabını imzaladı.

YKS adaylarına motivasyon YKS adaylarına motivasyon

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.