Dolar 32,5997
Euro 34,8055
Altın 2.500,72
BİST 9.438,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

YOLAYDIN AİLESİNDE MUTLULUK!

Samsunlu iş insanı İlhan Yolaydın’ın oğlu Oğuz Kağan Yolaydın, düzenlenen muhteşem bir düğün töreniyle hayatını İrem Saltek ile birleştirdi

YOLAYDIN AİLESİNDE  MUTLULUK!
REKLAM ALANI
4 Ağustos 2022 17:57

Samsun’da Oğuz Kağan Yolaydın ile İrem Saltek, gerçekleştirilen görkemli bir nikah töreniyle dünya evine girdiler. İş insanı İlhan ile Asiye Yolaydın’ın oğlu Oğuz Kağan Yolaydın, Fatma ile Necdet Saltek çiftinin kızları İrem Saltek için Pamira Palace Düğün Salonu’nda düğün töreni düzenlendi.

DAMAT SÖYLEDİ, GELİN DANS ETTİ
Yoğun ilginin olduğu düğün törenine damat Oğuz Kağan Yolaydın’ın sürprizi damga vurdu. Sahneye çıkan damat Yolaydın şarkı söylerken, gelin İrem Saltek, babası ve damadın babası ile dans etti. Gelin ve damadın mutluluklarını davetlilerle paylaştığı düğün törenine Samsunspor taraftarları tarafından kurulan Bando Takımı da renk kattı.

İLKADIM’IN ESKİ VE YENİ BAŞKANLARI
Düğün törenine İlkadım Belediye Başkanı Necattin demirtaş, AK Parti Canik İlçe Başkanı Mahmut Gencay, Yol-İş Sendikası 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hacı Eyüb Güler, İlkadım Belediyesi eski Başkanı Erdoğan Tok, Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Şube Başkanı Avni Demir, 19 Mayıs Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Ziya Çakır, iş insanları, siyasi parti temsilcileri, genç çiftin akrabaları, yakınları, arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

Renkli görüntüler ve duygusal anların yaşandığı düğün töreni, hatıra fotoğrafı çekimiyle tamamlandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.