Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

‘YÜKSEK TEMPO ŞART!..’

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Ankaragücü maçında daha önce yaptıkları gibi yüksek tempo ve performans göstermeleri dahilinde iyi sonuç alacaklarını söyledi

‘YÜKSEK TEMPO ŞART!..’
REKLAM ALANI
8 Mart 2024 15:43

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Nuri Asan Tesisleri’ndeki basın toplantısında, 10 Mart Pazar günü sahalarında oynayacakları MKE Ankaragücü maçını değerlendirdi. MKE Ankaragücü’nün 2 farklı şekilde oynadığına işaret eden Gisdol, “Fenerbahçe’ye karşı çok iyi performans gösterdiler. Biz rakibimize çok iyi bir şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Daha önce yaptığımız gibi en iyi şekilde yüksek tempoda, yüksek performansa gösterirsek iyi bir sonuç alacağımızı düşünüyorum” dedi.

MOUANDİLMADJİ’YE VERİLEN CEZA
Markus Gisdol, RAMS Başakşehir maçında kırmızı kart gören ve 2 maç men cezası alan Marius Mouandilmadji ile konuşan “2 maçlık cezalık cezanın kesinlikle fazla olduğunu düşünüyorum. Umarım itiraz ederek bunu 1 maça düşürebiliriz. Sakat olan oyuncularımızla da alakalı bazıları takıma döndü. Umarım bu sakatlarımız en iyi şekilde hazırlanırsa bir sonraki maçta onları kullanabiliriz. Sakatlıktan dönen oyuncularımızla birlikte rakibimiz karşısına en iyi kadromuzla çıkacağız” ifadelerini kullandı.

‘TARAFTAR SAHİP ÇIKIYOR’
Son olarak taraftarın her zaman olduğu gibi tribünde yerini alacaģına değinen Gisdol, “Açıkcası çok özel bir şey söylemeye gerek yok. Bizleri çok seviyorlar. Takımlarına sahip çıkıyorlar. Şunu söylemem gerekiyor; Süper Lig’de taraftarlarımızın en üst sıralarda olduğunu belirtmem gerekiyor. Bize bugüne kadar vermiş olduklarını destekten dolayı kendilerine teşekkür etmek itiyorum. Çünkü gerek bana gerekse takıma çok fazla destek oldular. Sahamızda oynayacağımız maçta onları tribünde bir kez daha görmeyi istiyoruz” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.