Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 17°C
Çar 20°C

‘YÜKSELME’ ZAMANI!

Samsunspor, milli maç arasını Antalya kampında güç depolayarak geçiriyor

‘YÜKSELME’ ZAMANI!
REKLAM ALANI
14 Kasım 2021 16:42

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan fakat geride kalan 12 haftada istenilen puanları toplayamayan Samsunspor, milli takım maçları nedeniyle verilen arayı en iyi şekilde değerlendirmek için Antalya’da kampa girdi.

GÜÇ VE MOTİVASYON DEPOLUYOR
Burada Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile hazırlık maçı da oynayan kırmızı-beyazlılar, müsabakadan son dakikalarda yediği gollerle 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Sezon boyunca sakatlık ve formsuz futbolcular nedeniyle büyük zorluk çeken Samsunspor, Teknik Direktör Fuat Çapa ve Genel Kaptan Cenk İşler idaresinde Antalya’da güç ve kondisyon depolarken, aynı zamanda moral ve motivasyon anlamında da yüklemeler yapılıyor.

Samsunspor’un oldukça verimli geçen Antalya kampının ardından ligde seri galibiyetler alarak adım adım zirveye yaklaşılması hedefleniyor.

İHA

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , , , ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.