Dolar 32,3904
Euro 34,7696
Altın 2.439,43
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’da ‘O RUH DEVAM EDİYOR!..’

Samsun’da basın mensuplarıyla bir araya gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, yerel seçimlerle ilgili konuştu

Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’da ‘O RUH DEVAM EDİYOR!..’
REKLAM ALANI
12 Kasım 2023 14:23

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, “2024 seçimlerinde de ittifak ruhu içinde hazırlıklar var. Cumhur İttifakı’mızın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileriyle bir araya geliyoruz, çalışmalar yapıyoruz.” dedi.

‘ÇOLUK, ÇOCUK DEMEDEN ÖLDÜRÜYOR’
Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un Canik İlçesi Meşe Tesisleri’nde, kentte görev yapan gazetecilerle bir araya gelerek gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. İsrail’in Gazze’ye saldırılarını değerlendiren Yılmaz, “İsrail ordusu acımasızca kadın, çocuk, yaşlı demeden öldürüyor. Hatta şu anda İsrail ordusunun elindeki esirlerin bir kısmı çocuk ve kadınlardan oluşuyor. Bunun ne kadar trajedi olduğunu anlıyoruz. Bu hain saldırıyı bir kez daha lanetliyorum. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden Gazzeli Müslüman kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah’ım onlara sabır versin.” diye konuştu.

MHP İLE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Yusuf Ziya Yılmaz, yerel seçim hazırlıklarını da tamamladıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

“Yüksel Seçim Kurulunun planlama olarak önümüze koyduğu, memurların istifa ve başvuru tarihi var. Milliyetçi Hareket Partisi tarafından 231, AK Parti tarafından da 810 olmak üzere 1041 belediyemiz Cumhur İttifakı tarafından yönetiliyor. 2024 seçimlerinde de ittifak ruhu içinde hazırlıklar var. Cumhur İttifakı’mızın ortağı Milliyetçi Hareket Partisi yöneticileriyle bir araya geliyoruz, çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalar sonuçlandıktan sonra çalışmanın sonucunu ertesi gün bütün ayrıntılarıyla bilgilendireceğiz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.