Dolar 32,3712
Euro 34,7821
Altın 2.439,61
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

‘ZAFER CANİKLİLER’İNDİR!’

Samsun’da, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı’nın 31 Mart’ta gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri’nde elde ettiği zafer, vatandaşlar tarafından büyük bir sevinçle kutlandı

‘ZAFER CANİKLİLER’İNDİR!’
REKLAM ALANI
1 Nisan 2024 17:37

Samsun’da yerel seçimler sonrası kesin olmayan sonuçlara göre rakiplerine attığı farkla seçimde liderliği yeniden göğüsleyen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Vatandaşlarımız istikrardan yana teveccühlerini gösterdi. Canik için gerçek belediyecilik devam ediyor” dedi.

‘HEMŞEHRİLERİME TEŞEKKÜR EDİYORUM’
Canik’te projeler ve yatırımlarla dolu bir döneme daha imza atacaklarını ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Hemşehrilerimizin takdirleriyle Canik’imiz için eser ve hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilçemize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Her zaman olduğu gibi, kıymetli hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde ilçemiz için durmak, yorulmak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Bu zafer hemşehrilerimizin zaferi, bu zafer gerçek belediyeciliğin zaferi. Bizlerden desteğini esirgemeyen tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Canik’imize Türkiye Yüzyılı’na yakışır eser ve hizmetler kazandırma devam edeceğiz” diye konuştu.

Elif SEKMEN

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.