Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

1 TIR DOLUSU KAÇAK GÖÇMEN!

Amasya’da polisin durdurduğu TIR’dan kaçan düzensiz göçmenler dron desteğiyle yakalandı

1 TIR DOLUSU   KAÇAK GÖÇMEN!
REKLAM ALANI
31 Ağustos 2023 20:03

Amasya’da bir TIR dorsesinde yasa dışı şekillerde yurda girdiği belirlenen 39 düzensiz göçmen yakalandı. Tırın emniyete götürüldüğü sırada dorseyi keserek yola atlayıp kaçan 5 düzensiz göçmen dron destekli operasyonla tekrar yakayı ele verdi.

Amasya polisi son anda fark etti

5 KİŞİ KAÇMAYA KALKIŞTI
Polis uygulama noktasında 25 AVC 333 plakalı tırın sürücüsünün hareketlerinden şüphelenilmesi üzerine araçta arama yapıldı. Polisler, TIR’ın dorsesinde yaşları 18 ile 30 arasında değişen Afganistan uyruklu 39 düzensiz göçmeni yakaladı. Amasya Emniyet Müdürlüğüne doğru götürülen TIR’daki göçmenlerden 5’i dorseyi kesip yola atladı. Kaçmaya çalışan göçmenleri yakalamak için ekipler sevk edildi. Dronların da kullanıldığı operasyonda 5 kişi kıskıvrak yakalandı.

TIR şoförü H.A. ile düzensiz göçmenler Amasya İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Emniyetteki işlemleri devam ediyor. Kentte bir ay önce durdurulan bir tırın dorsesinde de 70 göçmen yakalanmıştı.
İHA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.