Dolar 32,5865
Euro 35,0314
Altın 2.459,43
BİST 9.857,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

İLKADIM, GENÇLERİN YANINDA

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, gençleri önemsediklerini, bu yönde de her türlü faaliyeti desteklediklerini ve çalışmalar yürüttüklerini söyledi

İLKADIM, GENÇLERİN YANINDA
REKLAM ALANI
10 Kasım 2022 17:54

İlkadım Belediyesi İLKEM Eğitim Merkezi YKS/üniversite hazırlık öğrencilerinin sınavlarında başarı sağlayabilmeleri için ‘Kişisel Gelişim Semineri’ düzenledi. Seminerde gençlere moral, motivasyon, başarı yolları ve sınava en iyi şekilde hazırlanmalarına yönelik sinevizyon gösterimi yapıldı.

İLKADIM

‘BAŞARI, ANCAK İSTERSENİZ GELİR’
Belediye Çok Amaçlı Salon’da 300 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen programda Uzman Psikolog Burak Bahadır Akın tarafından planlı, programlı ve özverili bir çalışma programın gerekliliği ortaya konuldu. Stresin günlük yaşamın doğal bir unsuru olduğunu söyleyen Psikolog Akın, “Kaybedeceğinizi düşünüyorsanız çoktan bilin ki zaten kaybetmişsinizdir. Başarı, ancak onu istediğiniz takdirde gelecektir. Hayatın içine girmeye başladığınız zaman, hayatla mücadele etmeye başladığınız zaman, kendi küçük hayatınızdan, dünyanızdan dışarıya çıkıp olaylara baktığınız zaman göreceksiniz ki, başarı ancak istendiği takdirde geliyor. Düşünce ve hisleri yöneterek olumlu davranışlar sergilemek sizlere yaşamın her alanında pozitif katkılar sunacak. Değişimi ilk önce kendinizden başlatmalısınız. Stresi yönetmeli başarıya odaklanmalısınız. Bu size eksik olan yanlarınızı görmekte katkı ve destek sunacaktır” dedi.

İLKADIM

STRESİ YENME VE SINAVA HAZIRLANMA
Gençleri önemsediklerini, bu yönde de her türlü faaliyeti desteklediklerini ve çalışmalar yürüttüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Gençlerimizin bizden en büyük talepleri arasında sınavlara hazırlanacakları sessiz bir ortamdı. Eğitim merkezimizde bu ortamı gençlerimize hazırladık ve hizmetlerine sunduk. İLKEM’le sınavlara hazırlanan gençlerimize yönelik olarak stresi yenme, stresle mücadele etme, sınava hazırlanma yolları gibi çeşitli konularda tarihi ve milli manevi değerlerimizi de katarak çeşitli seminerlerle onları buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.