Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

‘KARDEŞLİĞİMİZ PEKİŞSİN!..’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Samsun Miletvekili Çiğdem Karaaslan, Regaip Kandili mesajında, “İçinden geçtiğimiz kutlu zaman dilimleri ruhlarımızı arındırsın, kardeşliğimizi pekiştirsin” dedi

‘KARDEŞLİĞİMİZ PEKİŞSİN!..’
REKLAM ALANI
17 Şubat 2021 17:21

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Regaib Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Karaaslan mesaöjında, Üç Aylar’ın ‘rahmet, mağfiret ve bereket’ ayları olduğunu belirterek, “Bu müstesna bereket iklimi, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını dua ediyorum” dedi.

ÖZE DÖNÜŞ, MANEVİ DİRİLİŞ
Çiğdem Karaaslan mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Rahmet, mağfiret ve bereketin yeryüzünü kuşattığı mübarek Üç Aylar’a girmiş bulunuyoruz. Millet olarak bu manevi mevsime girişimizin habercisi Regaib Kandili’ne bir kez daha ulaşmanın huzurunu ve tarifsiz sevincini yaşıyoruz. Regaib Kandili, rağbetimizin yalnızca yaratıcımıza olması gerektiğini bizlere bir kez daha hatırlatan, özümüze dönüşün ve manevi dirilişimizin sembolüdür. İçinden geçtiğimiz bu kutlu zaman dilimlerini ruhlarımızın arınışının, dayanışma duygularımızın ve kardeşliğimizin daha da pekişmesinin vesilesi olarak görmeliyiz.

‘SALGINDAN KURTULUŞA VESİLE OLSUN’
İdrak edeceğimiz Mübarek Regaib Kandili’nin ve Üç Aylar’ın; insanlığın büyük imtihanlarından biri olan ve etkilerini her alanda hissettiren koronavirüs salgınından kurtuluşumuza vesile olmasını diliyorum. Sıkıntı ve musibetleri sabır ve tevekkül ile aşacağımıza, bu mübarek aylarda edeceğimiz dualarla tüm zorlukların üstesinden geleceğimize inanıyorum.

ELLERİMİZ, GÜVENLİK GÜÇLERİ İÇİN SEMADA
Duaların geri çevrilmeyeceğinin müjdelendiği bu özel günlerde; ülkemizin farklı cephelerde verdiği mücadelenin başarıya ulaşması, milletimizin sıhhat ve afiyeti, sınırlarımızın içinde ve sınır ötesinde mukaddesatımız uğruna canları pahasına mücadele eden kahraman güvenlik güçlerimizin zaferi için ellerimizi semaya kaldırıyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşehrilerimizin, aziz milletimizin ve İslam âleminin Regaib Kandili’ni tebrik ediyor, bu müstesna gecenin bereket ikliminin insanlığın hidayetine, barış ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum.”

REKLAM ALANI
ETİKETLER:
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.