Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

SERT MESAJ: ‘ADAMIN ADAMI OLANLAR…’

Samsun’da Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Salıpazarı ilçe başkanlığına İsa Bircan atandı

SERT MESAJ: ‘ADAMIN ADAMI OLANLAR…’
REKLAM ALANI
15 Şubat 2023 19:08

Samsun Salıpazarı’nda İlçe Başkanı Hasan Yüksel’in istifasıyla boşalan ilçe başkanlığı görevine İsa Bircan atandı. İlçe binasında gerçekleşen törene MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, MHP il ve ilçe teşkilat üyeleri ve partililer katıldı.

PARTİLİLERİ DİNLEDİ: MHP Samsun İl Başkanı Osman Kandıra, Salıpazarı’nda partililerle bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

ADAMIN ADAMI OLANLAR…
MHP İl Başkanı Osman Kandıra burada yaptığı açıklamada, “Adamın adamı olup davanın adamı olamayanlar için sözümüzü peşinen söyleriz. Küçük olsun benim olsun diyenlere genel merkezimizin iradesini sorgulatmayız” İfadelerini kullandı.

FİTNE, DEDİKODU, YALANDAN UZAKTA
Ülkücü camiaya seslenen Kandıra, “Tüm teşkilatlarımız ve yöneticilerimizden beklentimiz görevlerinin gereğini yerine getirmek ve içtenlikle partimiz tüzüğü, genel merkezimiz hedefleri ve söylemleri doğrultusunda bizlerin koordinasyonu ile çalışmalarıdır. Herkes şunu bilmeli ki makamlar gelip geçicidir. Makamlar güç alma yeri değildir. Bu bağlamda fitne, dedikodu ve yalandan uzak bir anlayışla şeffaf, adaletli ve liyakat esaslı bir çalışma prensibi bize yakışandır. Yakışanı yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 Mhp Salıpazarı ilçe Başkanı İsa Bircan

‘LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIM’
Başkan Osman Kandıra, İsa Bircan’a görevi tebliğ ederek kendisine ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.
İsa Bircan da, “Bizleri böylesine onurlu bir göreve layık gören başta genel merkezimiz olmak üzere il başkanımıza ve yönetimine teşekkür ediyorum. Almış olduğumuz bu bayrağı birlik ve beraberlik içerisinde daha yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Sinem ÇAKIR

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.