Dolar 32,3697
Euro 34,9616
Altın 2.325,62
BİST 9.075,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

BAŞKAN ŞAHİN: 25 BİN TON ASFALT

Bafra Belediyesi’nin yaz döneminde başlattığı asfalt seferberliği Kemalpaşa, Hacınabi, Gazipaşa, Gaziosmanpaşa, Mevlana, Cumhuriyet, Çilhane, Bahçeler, Altınyaprak mahallerinde devam etti.

BAŞKAN ŞAHİN:  25 BİN TON ASFALT
REKLAM ALANI
17 Kasım 2016 15:54 | Son Güncellenme: 17 Kasım 2016 15:57

Bafra Belediyesi’nin yaz döneminde başlattığı asfalt seferberliği Kemalpaşa, Hacınabi, Gazipaşa, Gaziosmanpaşa, Mevlana, Cumhuriyet, Çilhane, Bahçeler, Altınyaprak mahallerinde devam etti.

 

Bafra Belediyesi 2016 yılı içerisinde asfalt yapılan Fevzi Çakmak, Tabakhane, Yaka,  İshaklı, Emirefendi mahalleleriyle birlikte bu yıl içerisinde 25.000 ton asfalt ve 15.000 metrekareye yakın kaldırım çalışması yaptı. Bafra Belediyesi ayrıca yeni mahalle olan köylerde ise geçtiğimiz günlerde 60.000 metre uzunluğunda olacak beton yol yapımına başladı.

 

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yapılan çalışmalar için şunları söyledi: “Bafra Belediyesi’nin hizmet alanında şehir merkezinde 400 km., yeni mahallelerimizde ise 2600 km, toplamda 3.000 km. uzunluğunda yolumuz var. İlçemizde 250. km’den fazla doğal gaz hattı döşendi. İlçemizin 3/2’si doğalgaza kavuştu. Hemşerilerimiz bu ekonomik ve çevre dostu olan doğal gaza kavuşmanın rahatlığına ulaştı. Bu çalışmalar sırasında ise yol ve kaldırımlarımız bozuldu. 5 yıldan fazla süren bu çalışmalar sırasında bizde bozulan yollarımızı ve kaldırımlarımızı yapıyoruz.

 

 

DOĞAL GAZ ÇALIŞMASI UZUN BİR SÜREÇTİ

 

Bozulan yollarımızı ancak bahar ve yaz mevsimlerinde yapabiliyoruz. Bu nedenle hemşerilerimiz zahmet çekti ve bunaldı. Hemşerilerime sabır ve anlayışları için her zaman teşekkür ettim. Bir kez daha teşekkür ediyorum. Bir hizmet gelirken bazı problemler de yaşanıyor. Doğal gaza kavuşurken bu problemi de yaşadık. Yeni yasa ile gelirlerimizin büyük ölçüde azalmasıyla ekonomik zorluklar ve imkânsızlıklarımız da oldu. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Bu süreçte gözümüze uyku girmedi. Tüm imkânlarımızı zorladık. Personelimizle birlikte seferberlik halinde olduk. Bu yıl hemen hemen tüm mahallelerimizde asfalt, kaldırım ve yama çalışması yaptık. Yeni mahalle olan köylerimizde 60 km beton yol çalışması başlattık. Büyükşehir belediyemiz, hem şehir merkezimizde hem de yeni mahallelerimizde asfalt ve kaldırım çalışmaları yaptı. Kısacası tüm gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.