Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C

15 Temmuz ve Başkanlık Sistemi

Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde 15 Temmuz ve Başkanlık sistemi konferansı düzenlendi.

15 Temmuz ve Başkanlık Sistemi
REKLAM ALANI
28 Ekim 2016 12:58

Bafra Belediyesi Kültür Merkezi’nde 15 Temmuz ve Başkanlık sistemi konferansı düzenlendi. Konferans açılış konuşmasını Eğitim-Bir Sen Bafra Başkanı Hamdi Yıldız yaptı. Eğitim-Bir Sen ve Memur-Sen 15 Temmuz’da olduğu gibi her zaman devletimizin yanında ve her zaman da olacaktır’ dedi. Daha sonrasında konferans konuşmasını yapmak üzere mikrofonu alan Şevki Yılmaz ; “Bizim son vatanımız ve kalemiz Türkiye’dir.

0000

Bundan sonra gidilecek herhangi bir vatan yok. Bu vatan, çok pahalı bir vatandır. Korunması da zordur. Türkiye, Afrika’da bir ülke olsaydı, düşmanları bu kadar çok olmazdı. Dünya’da ne Avrupa ne de Amerika konuşuluyor; sadece Türkiye ve Anadolu konuşuluyor.  Çünkü dünyanın ikinci merkezinde oturuyoruz. Bizi Anadolu’ya göç ettiren Peygamber Efendimiz (SAV)dir.  Onun teşviki olmasaydı Asya’da yaşayacaktık.

001

Bütün Anadolu’ya Türkleri teşvik eden Hz Muhammet Mustafa (SAV) Efendimiz’in ‘İstanbul’u fetheden komutan ne güzel komutandır, İstanbul’u alan asker ne güzel askerdir.’ teşvikidir. “Liderler şahtır. Sahip çıkın”  Liderlere öldükten sonra değil hayatta iken sahip çıkın. Çünkü liderler satrancın şahlarıdır. Şah gidince mat olursun. Ama Türkiye’yi mat edemiyorlar. Türkiye’yi çok sevin. Bu ülkeyi birlikte savunalım. Bütün ihanetlere rağmen Allah bu sefer hamal olarak Kasımpaşalıyı görevlendirdi. Yol hükümeti zamanında Fatih Üniversitesi’ni biz kurduk.  Fatih Üniversitesi’nin kurulmasına oy vermek için gece yarısı yataklardan kaldırıldık. Peygamber Efendimizi rüyada görerek, dini motifler kullanarak bütün insanları aldatmaya kalktı. “Türkiye’ye, Mehdi olarak getirilecekti”

005

15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı Gülen, Türkiye’ye, Mehdi olarak getirilecekti. Uydudan alnına ışık verilecekti. Nurlu adam, diye herkes kendisine biat edecekti. Biat etmeyenler ise öldürülecekti.  İŞİD, PKK ona bağlanacaktı. İran ile mezhep savaşı başlayacaktı. İslam âlemi ile Türkiye mehdi savaşı yapacaktı. Böylece kan bütün şehirlere sıçrayacak ve NATO kurtarma bahanesiyle ülkemizi işgal edecekti.  Böylece Anadolu elimizden çıkacaktı. “Plan yaptılar ama Allah’ı unuttular” Bütün planları yaptılar ama bir şeyi unuttular. Neyi unuttular karanlık gecede, simsiyah bulutlu bir gecede, simsiyah kayanın içinde, simsiyah karıncayı gören Allah’ı unuttular. Allah, planlarını bozdu. Ne ile bozdu?  Yüz sene uğraşsaydık, sohbet etseydik bu milleti Alevi- Sünni, solcu-sağcı birleştiremezdik.

002

Ama Allah bir gecede milleti birleştirdi. Allah, bütün milletin kalplerini vatan uğruna birleştirdi. Allah, Cumhurbaşkanı dâhil milletin kalbinden korkuyu aldı. Bir bekçi düdük çalsa masanın altına gireni tankın altına soktu Cenabı Allah. 15 Temmuz 2. Çanakkale Zaferidir. “Başkanlık sistemi Türkiye’yi bölmez”  Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan elbette fani.  Türkiye başkanlık sistemine geçmek suretiyle daha güçlü liderlere teslim edilmelidir. Başkanlık sistemi nedir bilir misiniz? Bu sisteme geçilirse kıyamete kadar Türkiye ‘de bir mason adayı olamaz ve her parti milli ruha sahip aday göstermek zorunda kalır. Başkanlık sistemi, Türkiye’yi bölmekten kurtaracak olan tek sistemdir. Amerika bu sistemi Osmanlı’dan çaldı. Osmanlı, başkanlık sistemiyle telefonun olmadığı dönemde dünyayı yönetti. Adamlar, 50 devletten tek devlet oldular. Adamlar da 50 kusur devlet vardı bölündü mü? Biz de iki devlet yok. Türkiye tek devlet ve tek devlet olacak. Onun için Tayyip Erdoğan kardeşim bu işi kendisi için istemiyor.

Bu sistem Türkiye’ye dünyada süper güç olma yolunu açacak. Birbirimizle el ele vereceğiz. Alevi –Sünni, sağ-sol ayırımı yapmadan bu el için birleşeceğiz.”

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin konferansın ardından Şevki Yılmaz’a çiçek takdim etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.